New Amsterdam. Foto: NBC

Det nye legehusdramaet får nok en sesong etter solide seertall i sin første sesong.

Seermagnet

Den nye serien utgjør ferskvare-tilbudet til Viaplay, som viser serien under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning. Serien har The Blacklist-skuespiller Ryan Eggold i hovedrollen som legen Max Goodwin.

I USA har serien levert solide seertall og er blant NBCs mest populære serier. På kanalen er den kun slått av This is Us og Manifest. I følge analysebyrået Nielsen har serien oppnådd over 6 millioner seere i snitt.

Serien har høy vurdering gitt av brukere på IMDb, hvor den i skrivende stund holder seg på 8.0/10.

Legger press på øvrige NBC-serier

Fornyelsen kommer forholdsvis tidlig for kanalen. De fleste slike avgjørelser tas ofte først i april og mai. Det at serien produseres av NBCUniversal-eide Universal Television forenkler prosessen, kontra serier som produseres av eksterne selskap.

Annonse

Nyheten gjør fremtiden til øvrige NBC-serier mer usikker, da det ventes at en håndfull av de kanselleres for å gi plass til nye serier.

Av dramaserier har NBC Law & Order: Special Victims Unit, Chicago Fire, The Blacklist, Chicago P.D., Blindspot, Chicago Med, This Is Us, Law & Order True Crime, Manifest, Good Girls og New Amsterdam.

I 2018 var The Blacklist, Ryan Eggolds tidligere serie, en av seriene som ble fornyet senest. Også Blindspots skjebne var høyst usikker grunnet sviktende seertall. Begge ble fornyet og kom tilbake for 2018/2019-sesongen.

LES OGSÅ

Anmeldelse: I New Amsterdam skal sumpen tømmes

New Amsterdam gjør mye riktig og et trygt valg for fans av sykehusdrama. 
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer