Modern Family avsluttes med sesong 11

Annonse

I 2020 er det slutt for en av tidenes mest populære komiserier.

ABC, som står bak serien, kunngjorde under årets TCA at serien nå avsluttes med sesong 11. Serien er i skrivende stund i sin tiende sesong.

Television Critics Association (TCA) er en organisasjon bestående av over 200 amerikanske og kanadiske kritikere. Et par ganger i året avholdes pressetreff hvor de store amerikanske nettverkene og strømmetjenestene presenterer siste nytt.

De siste årene har produksjonen bestått av tøffe forhandlinger med seriens skuespillere. Avtalene er nå i boks for at serien kan avsluttes med en siste sesong som vil bestå av mellom 18-22 episoder. Serien setter sluttstrek serievåren 2020.

Komiserien har vært en av kanalens mest populære serier det siste tiåret, kun slått av Grey’s Anatomy. Den har også fått mange fans i Norge, hvor den har blitt vist både på TV (TV 2) og strømming, med eldre sesonger tilgjengelig på Netflix.

Ed O’Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet og Sofia Vergara har fremtredende roller i serien som utforsker familielivet.

Serien har blant annet vunnet 5 Emmy-priser i kategorien «beste komiserie».

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Modern Family

Prisvinnende amerikansk komiserie om tre ulike familietyper i Los Angeles.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X