Annonse

Amazon Prime Video har satt 31. mai som premieredato for miniserien Good Omens. Samtidig ble det avslørt at Benedict Cumberbatch er klar for rollen som Satan.

Serien, fra forfatter Neil Gaiman, er basert på den populære boken med samme navn. Demonen Crowley og engelen Aziraphale er blitt vant til livet blant vanlig dødelige. De forsøker å forhindre ankomsten av antikrist og den medfølgende avgjørende kampen mellom Himmelen og Helvete.

Skuespillere fra Mad Men, Broadchurch og Sherlock

Det er en stjernespekket serie. David Tennant og Michael Sheen har hovedrollene, i tillegg dukker Miranda Richardson, Jack Whitehall, Michael McKean, Jon Hamm og Nick Offerman opp i ulike roller.

Skuespillere, produsenter og serieskaper var samlet i London. Foto: Serienytt.no

At Sherlock-stjernen Benedict Cumberbatch også er klar for serien fullfører det som kanskje er den mest imponerende rollebesetningen vi har sett av årets nye serier.

Serienytt møtte flere av skuespillerne i London i 2018 under Amazons høstlansering. Skuespillerne utviste entusiasme og stor tro på serien, hvor produksjonsteamet har fått en krevende oppgave med å bringe til livs den kreative boken fra 1990. Det var Terry Pratchett og Neil Gaiman som skrev boken sammen. Pratchett døde i 2015.

Annonse

Gaiman står også bak Amazon-serien American Gods, som i vår er tilbake med andre sesong.

Fra premierekalenderen

Du finner komplett oversikt over kommende Amazon-premierer i Amazon-kalenderen. Den er del av Serienytts populære premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

2019fre31mai09:00PremiereGood Omens sesong 1Amazon Prime VideoSjanger:Drama,Fantasy,Komedie

Annonse