Den nye ABC-sjefen drømmer om nyversjoner av Lost og Alias

Del nyheten

Under vårens TCA utalte den nye ABC-sjefen Karey Burke at hun ville vært veldig interessert i å se en ny utgave av Lost. Hun nevnte også spionklassikeren Alias.

Nyversjoner fortsatt populære

Det å lage nyversjoner eller bringe serier tilbake fra seriegravplassen er en populær trend med blandet hell. Lost in Space, Twin Peaks, The X-Files, Roswell og over 100 andre lignende serier har sett dagens lys de siste årene.

Det er ikke rart at Lost ofte blir et tema som tas opp. Noe det ble da ny ABC-sjef Karey Burke entret scenen.

– Det er en nyversjon jeg er interesser i å se, sa hun fra TCA-scenen ifølge bransjenettstedet Deadline.

Lost ble avsluttet i 2010 etter seks år på skjermen. Serien ble et fenomen og en av de mest populære i TV-historien. I Norge viste TVNorge serien.

Den er fortsatt så populær at den er vanskelig å finne på strømmetjenester, fordi etterspørselen skyter prisen til værs. I en periode viste Netflix Norge serien, men i skrivende stund er den kun å oppdrive på DVD.

Også Alias ble nevnt

Burke nevnte Alias som den andre serien hun var mest interessert i å se nyversjon av hva gjelder ABC-serier. Spionserien gjorde Jennifer Garner kjent og satt serieskaper J.J. Abrams på kartet. Den ble avsluttet i 2006.

Alias. Foto: ABC

Selv om Burke stiller seg positiv til nyversjoner av seriene er ingenting avgjort, selv om seriene er det hun selv uttaler «bokstavelig talt er hva hun drømmer om når hun legger seg om kvelden».

På TCA fortalte hun at ingen samtaler var gjort med serieskapere J.J. Abrams, Damon Lindelof og Jeffrey Lieber.

– Ingenting konkret er foretatt enda. Kanskje aldri. Men det hadde vært gøy å ha en samtale om, avsluttet hun temaet med.

Annonse
X
X