Den populære komiserien er gitt tidlig tommel opp for fortsettelsen av TV-kanalen NBC.

Serien, som i 2018 ble kansellert hos Fox før NBC sikret seriens fremtid, har levert gode seertall så langt denne sesongen. Fornyelsen er derfor ingen overraskelse.

Serien står med en solid 8.4-vurdering hos brukerne av IMDB. Det ble store protester da Fox valgte å kansellere serien. Fornyelsen hos NBC vitner om at kanalen gjorde riktig i å satse videre på komiserien om de hardt strebende politifolkene i New York.

Nyeste sesong startet sendingene i januar 2019 på sitt nye hjem. Serien er nærmere halvveis ut i sesongen som består av totalt 18 episoder. I Norge vises serien på Netflix, hvor det i skrivende stund ligger fem sesonger ute. Det er ikke klart om eller når sjette sesong kommer på tjenesten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here