Brooklyn Nine-NIne: Foto NBC
Annonse

Den populære komiserien er gitt tidlig tommel opp for fortsettelsen av TV-kanalen NBC.

Serien, som i 2018 ble kansellert hos Fox før NBC sikret seriens fremtid, har levert gode seertall så langt denne sesongen. Fornyelsen er derfor ingen overraskelse.

Serien står med en solid 8.4-vurdering hos brukerne av IMDB. Det ble store protester da Fox valgte å kansellere serien. Fornyelsen hos NBC vitner om at kanalen gjorde riktig i å satse videre på komiserien om de hardt strebende politifolkene i New York.

Nyeste sesong startet sendingene i januar 2019 på sitt nye hjem. Serien er nærmere halvveis ut i sesongen som består av totalt 18 episoder. I Norge vises serien på Netflix, hvor det i skrivende stund ligger fem sesonger ute. Det er ikke klart om eller når sjette sesong kommer på tjenesten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer