Big Little Lies sesong 2. Foto: HBO Nordic
Big Little Lies sesong 2. Foto: HBO Nordic
Annonse

HBO har lettet på sløret for når vi kan vente oss mer av Big Little Lies og siste sesong av Veep. I tillegg til hvilke måned de nye seriene Chernobyl og Los Espookys vil ha premiere.

Siste sesong av Veep

Det var under vinterens TCA at HBO kunngjorde premieremåneder for to nye serier, i tillegg til når vi kan vente oss nye sesonger av Big Little Lies og Veep.

Television Critics Association (TCA) er en organisasjon bestående av over 200 amerikanske og kanadiske kritikere. Et par ganger i året avholdes pressetreff hvor de store amerikanske nettverkene og strømmetjenestene presenterer siste nytt.

Andre sesong av den Emmy-vinnende serien Big Little Lies kommer i juni, men eksakt dato ble ikke avslørt. Den er ventet til å bli en av sommerens store trekkplaster, etter en vår hvor Game of Thrones går sin seiersgang på HBO Nordic.

Våren betyr også slutten for en annen HBO-favoritt. Veep avsluttes med syvende sesong som har premiere 31. mars på HBO i USA. Det betyr at sesongpremieren finner sted 1. april på HBO Nordic.

Annonse

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.

To nye serier

I tillegg vil de nye seriene Chernobyl og Los Espookys ha premiere henholdsvis i mai og juni.

Chernobyl er en miniserie om ulykken ved atomkraftverket i Ukraina. Serien handler om de som på heltemodig vis sørget for å begrense omfanget av katastrofen. Jared Harris, Stellan Skarsgård og Emily Watson har hovedrollene.

Los Espookys er satt til det som beskrives som en drømme-aktig utgave av Mexico City, hvor en vennegjeng skaper en bedrift ut fra sin merkelige kjærlighet for skrekk. Bernardo Velasco, Cassandra Ciangherotti, Ana Fabrega, Julio Torres og Fred Armisen har fremtredende roller i komiserien.

Følg med i HBO Nordic-kalenderen for eksakte datoer så fort de er kjent. Den er del av premierekalenderen.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Annonse