The Good Fight sesong 2. Foto: Elisabeth Fisher/CBS

HBO Nordic-aktuelle The Good Fight er tilbake i mars. Sesongens første trailer er nå tilgjengelig.

The Good Fight har gjort det godt blant seere og kritikere siden premieren i 2017. Serien er en spin-off av The Good Wife og fungerte som startskuddet for den nye amerikanske strømmetjenesten CBS All Access.

Under pressetreffet til The Critics Association ble vi servert den første smakebiten for den nye sesongen.

https://www.youtube.com/watch?v=EHhmzZU-1MQ

Television Critics Association (TCA) er en organisasjon bestående av over 200 amerikanske og kanadiske kritikere. Et par ganger i året avholdes pressetreff hvor de store amerikanske nettverkene og strømmetjenestene presenterer siste nytt.

Det ble også avslørt at premieren er 14. mars i USA. Siden HBO Nordic viser serien dagen etter betyr det at fans kan merke av 15. mars i kalenderen.

Annonse

Mars-måned byr alt på flere spennende godbiter, som ny sesong av Billions, Better Things og A.P. Bio. Sjekk HBO Nordic-kalenderen for fullstendig oversikt.

En spennende med tredje sesong er at Michael Sheen i rollen som en «djevelsk» ny advokat. Skuespilleren blir i vår også aktuell med Amazon-miniserien Good Omens.

Fra premierekalenderen

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

2019fre15mar09:00PremiereThe Good Fight sesong 3HBO NordicSjanger:Drama

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer