Dette kommer på TV 2-nettverket i januar 2019

Del nyheten

Flere programfavoritter er tilbake med ny sesong på nyåret, i tillegg til den spennende nyhetssatsingen Korrespondentene. Se hva annet som er nytt på TV 2-kanalene og strømmetjenesten TV 2 Sumo i januar her.

Korrespondentene bringer oss tettere på nyhetsformidlerne

Et nytt spennende programkonsept på TV 2 er Korrespondentene, hvor TV 2 lover at vi skal bli bedre kjent med kanalens utenriksreportere. I første episode er det erfarne Pål T. Jørgensen på oppdrag i Irak som blir fokus.

Vi kommer tett på reporterne i Korrespondentene. Foto: TV 2

TV 2 er en av få norske aktører ved siden av NRK som satser på nyheter. Programmet kan bli et velkomment tillegg.

Hvem vet, kanskje kan dette bli Norges svar på Vice?

Ny sesong av Arrow og Criminal Minds

På seriefronten er det ikke like frisk satsing som på program- og sportsdelen, men det er funnet plass til nye episoder av serier som Arrow på TV 2 Zebra, Criminal Minds på TV 2 og Grey’s Anatomy på TV 2.

Arrows Oliver Queen er bak lås og slå når ny sesong sparkes igang. Foto: TV 2

Mens TV 2-nettverket sender Grey’s Anatomy under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning, ligger de noen måneder bak hva gjelder Criminal Minds og Arrow.

C More, som Sumo-kunder har tilgang til, kan også skilte med den nye miniserien The Little Drummer Girl og ny sesong av Strike Back.

Programfavoritter på løpende bånd

Seermagnetene på kanalen er først og fremst innen konkurranse-show og reality. Hver gang vi møtes, The Voice, Skavlan, God kveld Norge og Tid for hjem er blant veteranprogrammene som er tilbake.

Mentorene i The Voice er på plass for å finne nye sangtalenter. Foto: TV 2

Du finner fortløpende oppdatert oversikt over alt som kommer her. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Seriepremierer

januar, 2019

Programpremierer

januar, 2019

Filmer

januar, 2019

Annonse
X
X
X