Dette kommer på HBO Nordic i januar 2019

Del nyheten

True Detective er tilbake med fersk sesong, i tillegg dukker Benedict Cumberbatch opp i filmen Brexit: The Uncivil War. Se hva annet som kommer på HBO Nordic i januar i vår oversikt.

Kan True Detective finne tilbake til gamle høyder?

14. januar er det klart for tredje sesong av thrillerserien True Detective.

Det er over tre år siden forrige sesong ble sendt, en sesong som fikk langt hardere medfart blant seere og kritikere enn suksess-starten serien opplevde med første sesong i 2014.

True Detective sesong 3. Foto: HBO Nordic
True Detective sesong 3. Foto: HBO Nordic

Den nye sesongen har Mahershala Ali, Stephen Dorff, Carmen Ejogo og Ray Fisher har fremtredende roller i serien. 

[td_block_12 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»92918″ limit=»3″ tdc_css=»»]

 

Nyversjon av Roswell

HBO Nordic kan også skilte med en nyversjon av tenåringsdramaet Roswell, som handler om romvesen som lever i blant oss i byen Roswell.

Den nye serien har fått navnet Roswell, New Mexico, og er en innkjøpt serie fra amerikanske The CW. Det er nettverket som står bak populære serier som The 100, The Flash og Supernatural.

Roswell, New Mexico. Foto: The CW

HBO Nordic har de siste månedene begynt sikret seg noen av kanalens nykommere, eksempelvis All American. Roswell, New Mexico sendes under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning.

En annen innkjøpt nykommer er Showtime-serien Black Monday. Komiserien har Don Cheadle, Andrew Rannells, Paul Scheer og Regina Hall i fremtredende roller.

Serien handler om årsaken til det beryktede krasjet i aksjemarkedet mandag 19. oktober 1987.

Sesongpremierer og ny Benedict Cumberbatch-film

I tillegg til de nye seriene er det også flere av strømmetjenestens etablerte serietilbud som er klar med nye sesonger. The Magicians sesong 4, High Maintenance sesong 3, Crashing sesong 3, SMILF sesong 2 og Strike Back sesong 6 utgjør en slagkraftig seriemeny for seriefrelste mennesker.

Brexit. Foto: HBO

På filmfronten blir det også en forventet godbit med skuespiller Benedict Cumberbatch. I Brexit: The Uncivil War spiller han Dominic Cummings, som ledet kampen for at Storbritannia skulle stemme for å trekke seg ut av EU. Filmen har skapt sterke reaksjoner, spesielt for timingen av premieren.

Du finner fortløpende oppdatert oversikt over alt som kommer her. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

 

Nye serier og sesonger

januar, 2019

Filmpremierer

januar, 2019

Øvrige serier

januar, 2019

Øvrige filmer

januar, 2019

Stand-up

januar, 2019

Dokumentarer

januar, 2019

Programmer

januar, 2019

 Annonse