Marvel’s Runaways er tilbake med ny sesong på HBO Nordic i desember. Nå har traileren ankommet. 

Kommer på HBO Nordic

Jan Luis Castellano er blant nykommerne i andre sesong av Marvel’s Runaways. Serien vises i Norge eksklusivt på HBO Nordic. I USA er det strømmetjenesten Hulu som tilbyr serien til sine abonnenter i samarbeid med produksjonsselskapet Marvel Television.

Serien har Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands, Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, James Yaegashi, Brittany Ishibashi, Kip Pardue og Julian McMahon i fremtredende roller.

Handlingen er satt til Marvels superheltunivers, hvor en gruppe ungdom er på rømmen etter at de oppdager at foreldrene er del av et hemmelig skurkenettverk.

Den nye sesongen sendes på HBO Nordic ukentlig fra 22. desember.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

En gjeng med ungdommer oppdager at de har skjulte krefter. Ikke nok med det, foreldrene er del av et skurke-nettverk.