Annonse

Nye serier på HBO Nordic og sesongpremierer på Netflix er blant ukens høydepunkt på TV og strømming i Norge. Sjekk vår oversikt for å se hva annet som er nytt. 

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 47? Serienytt gir deg oversikten takket være vår premierekalender.

Tre nye serier på HBO Nordic

Denne uken skilter HBO Nordic med noe av det mest spennende i thrilleren Escape at Dannemora, dramaet My Brilliant Friend og komedien Sally4Ever. Tre nye serier på en og samme dag!

Frontier sesong 3. Foto. Netflix

Netflix følger opp utover uken med nye sesonger av blant annet Frontier og Greenleaf, mens NRK har ny sesong av programmet Helene sjekker inn.

På BBC Earth er det klart for ekte drama når fem ulike dyrearter følges gjennom fem episoder. Hver episode tar for seg flere år av livet til en utvalgt dyrefamilie.

Annonse
Dynasties. Foto: BBC Earth
Dynasties. Foto: BBC Earth

Dynasties har premiere torsdag kl. 22:00 på BBC Earth.

 

Strømmeguiden viser vei

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LES MER

Strømmeguiden har fått seg et ansiktsløft

Strømmeguiden til Serienytt har blitt rustet opp. Fremover vil det komme en rekke endringer og forbedringer i guiden.

 

Premierer uke 47, 2018

 

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer