TV 2-favoritten Blue Bloods er tilbake med ny sesong på TV 2 Sumo. Ukens høydepunkt blir nok for mange Viaplay-aktuelle Outlander. Se hva annet som har premiere i vår oversikt. 

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 45? Serienytt gir deg oversikten.

Outlander har vokst seg til å bli en av de største seerfavorittene både i Norge og utlandet. Fra mandag blir episoder tilgjengelig ukentlig på Viaplay fra seriens fjerde sesong.

Outlander sesong 4 har premiere i uke 45. Foto: Starz

Blue Bloods er en annen favoritt som fra onsdag av blir tilgjengelig med ny sesong på TV 2 Sumo. Uken etter kan TV-seere sjekke ut sesongpremieren på TV 2.

Det er også en rekke spennende filmer som har premiere på kino og strømming, i tillegg til sesong 2 av Room 104 på HBO Nordic. På Netflix vil nok krigsdramaet Outlaw King, med Chris Pine i hovedrollen, friste abonnenter.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

 

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.