Annonse

TV 2-favoritten Blue Bloods er tilbake med ny sesong på TV 2 Sumo. Ukens høydepunkt blir nok for mange Viaplay-aktuelle Outlander. Se hva annet som har premiere i vår oversikt. 

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 45? Serienytt gir deg oversikten.

Outlander har vokst seg til å bli en av de største seerfavorittene både i Norge og utlandet. Fra mandag blir episoder tilgjengelig ukentlig på Viaplay fra seriens fjerde sesong.

Outlander sesong 4 har premiere i uke 45. Foto: Starz

Blue Bloods er en annen favoritt som fra onsdag av blir tilgjengelig med ny sesong på TV 2 Sumo. Uken etter kan TV-seere sjekke ut sesongpremieren på TV 2.

Det er også en rekke spennende filmer som har premiere på kino og strømming, i tillegg til sesong 2 av Room 104 på HBO Nordic. På Netflix vil nok krigsdramaet Outlaw King, med Chris Pine i hovedrollen, friste abonnenter.

Annonse

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

 

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer