Hjem Nyheter Heads up

The Undoing: Ny HBO-serie med Nicole Kidman og Hugh Grant

0
HBO Logo

HBO satser på nok en suksess fra serieskaper David E. Kelley. Den nye miniserien The Undoing har Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollene. 

Basert på boken You Should Have Known

The Undoing er basert på boken You Should Have Known, skrevet av Jean Hanff Korelitz. Den vellykkede terapeuten Grace Sachs (Kidman) får livet snudd på hodet når et voldelig dødsfall, en savnet ektemann (Grant) og en rekke skremmende avsløringer kommer til overflaten.

Det er blitt en velkjent tilnærming for serieskapere å anvende populære bøker som utgangspunkt for bøker. David E. Kelley gjorde dette med suksess for Big Little Lies, 2016-serien som også hadde Nicole Kidman i en fremtredende rolle.

Hollywood-stjerner nå seriestjerne

Hugh Grant er i høst aktuell i A Very English Scandal på NRK. Skuespilleren har, i likhet med en rekke filmstjerner, meldt overgang til TV-serier.

Hugh Grant og Ben Whishaw i A Very English Scandal. Foto: BBC

Med seg på laget har han nevnte Nicole Kidman, som også er involvert i prosjektet som produsent. Hun opplevde et solid karrièreoppsving med sin rolletolkning av en voldsutsatt kvinne i Big Little Lies. En serie som forøvrig er på vei med en ny sesong.

Kjente skuespillere er blitt stadig mer ettertraktet i den mer tilspissede kampen på seriemarkedet. Det produseres rekordmange serier for å imøtekomme økende etterspørsel i kjølevannet av strømmetjenestenes inntog.

HBO, som i fjor fikk ny eier i AT&T, skal produsere enda større mengde innhold for å imøtekomme den voldsomme satsingen fra blant annet Netflix, Amazon Prime Video og Youtube.

LES OGSÅ

Strømmekampen: Dette er konkurrentene til Netflix

De neste årene må Netflix bryne seg på alt fra Mikke Mus, Ringenes Herre og asiatiske nykommere. Vil strømmetjenesten fortsatt forbli størst?

 

Hugh Grant er velkjent for filmer som Four Weddings and a Funeral (1994), Notting Hill (1999) og Bridget Jone’s Diary (2001). Han er blitt et fast juleinnslag i juleklassikeren Love Actually (2003).

Nicole Kidman har sanket inn en rekke priser, både Oscar og Emmy. Hun ble for alvor kjent i filmen Days of Thunder (1990), hvor hun spilte sammen med sin fremtidige ektemann Tom Cruise. Cruise og Kidman er nå skilt.

Alexander Skarsgård og Nicole Kidman stakk begge av med priser under Golden Globes for sine rolletolkninger i Big Little Lies. Foto: HBO Nordic.

Danske Susanne Bier står for regi på samtlige episoder. Hun har tidligere regissert serier som Elsker deg for evig og The Night Manager.

David E. Kelley er en velkjent serieskaper som står bak en rekke seriefavoritter som Ally McBeal, Chicago Hope, Boston Public, Harry’s Law, Mr. Mercedes og Big Little Lies.

Det er ikke kunngjort når vi kan vente oss den nye serien, men den anslås å ankomme HBO Nordic i 2020 eller 2021.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Den vellykkede terapeuten Grace Sachs får livet snudd på hodet når et voldelig dødsfall, en savnet ektemann og en rekke skremmende avsløringer kommer til overflaten. 

ABONNEMENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here