The Affair sesong 5: Anna Paquin klar for ny hovedrolle

Annonse

True Blood-stjernen Anna Paquin er klar for siste sesong av The Affair. Hun skal spille datteren til Alison og Cole.

Obs! Spoilere for fjerde sesong følger. 

Stort tidshopp

I femte sesong, som blir seriens siste, inntar Paquin en rolle satt tiår frem i tid. Joanie Lockhart, den nå voksne datteren til Alison og Cole, reiser til Montauk for å etterforske drapet på moren.

Fjerde sesong avsluttet med at Alison døde på mystisk vis. Historien vil bli fortalt både i fremtiden og til perioden få måneder etter dødsfallet.

To hovedpersoner takker for seg

Ruth Wilson, som spilte Alison, ble som et resultat skrevet ut av serien. Joshua Jackson, som spilte Cole, har ikke ønsket å være med i en fast rolle i den siste sesongen. Hvorvidt han dukker opp i en gjesterolle er uavklart.

Dominic West (Noah), Maura Tierney (Helen), Julia Goldani Telles (Whitney) og Jadon Sand (Trevor) er alle ventet å være med videre.

The Affair sendes først på HBO Nordic i Norge. Eldre sesonger vises også på Netflix. I USA er det Showtime som viser serien, som er skapt av Sarah Treem og Hagai Levi.

[td_block_12 custom_title=»SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»58318″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»3″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X