Strømmeguiden har fått seg et ansiktsløft

Del nyheten

Strømmeguiden til Serienytt har blitt rustet opp. Fremover vil det komme en rekke endringer og forbedringer i guiden.

Alt på et sted

Vår Strømmeguide har vært en av våre mange oversikter og så dagens lys i 2016, ved siden av Premierekalenderen (lansert 2011), Seriedatabasen (lansert 2016), Seriesøket (lansert 2016), nyheter, anmeldelser og våre mange guider. Den har primært vist hvilke serier som er nye, hvor de går og hvilken dag (for serier som sendes ukentlig). Nå er den gitt en kraftig overhaling.

Siden vi sparket igang med strømmeguiden er det blitt populært for ulike aktører å satse på slikt i ulike format her til lands. VG har planlagt å lansere en egen strømmeguide i desember 2018, svenske Playpilot er på vei til Norge og fra før har Filmweb «Streamingguiden». Fra Trondheim satser også Parrotplay på sin egen strømmeguide.

Det eksisterer også gode internasjonale nettsider og apps som eksempelvis Justwatch, søkemotoren som så dagens lys i 2015.

Et redaksjonelt produkt

For vår del er dette et verktøy vi har utviklet for å gjøre Serienytt til et sterkere redaksjonelt produkt og styrke både vår egen og dere leseres innsikt i bransjen. I den nye strømmeguiden kombinerer vi all informasjon vi har tilgjengelig for å gjøre det litt enklere for dere lesere.

Her vil du blant annet finne informasjon som:

  • Hvilke nye serier er tilgjengelig akkurat nå?
  • Hvilke serier sendes på ulike dager?
  • Hva anbefaler vi?
  • Hva er nytt?
  • Hva kommer?
  • Hvilke serier tilbyr de ulike strømmetjenestene?
  • Er seriene fornyet eller kansellert?
  • Nyheter om serien.

Strømmeguiden vil se flere utvidelser og forbedringer de kommende ukene. I tillegg ruster vi også opp SeriesøketSeriedatabasen og Premierekalenderen de kommende ukene.

Sjekk ut Strømmeguidenher.

Annonse