Fan av Jason Momoa? Da er dette oversikten for deg. Se hvilken serier han har spilt i og få oversikt om de er å finne på en strømmetjeneste i Norge.

Fra Baywatch til ny Apple-satsing

Hvor kan du se serier med Jason Momoa? Vi hjelper deg med å raskt få oversikt for alle Momoa-fans. Kanskje du også finner noen nye seriefavoritter?

Momoa er blant annet aktuell i Netflix-serien Frontier. Den populære skuespilleren, forfatteren og regissøren har vært med i flere serier og skal også ha en fremtredende rolle i en kommende Apple-serie.

Skuespilleren har vært aktiv i to tiår. Momoa dukket opp alt på slutten av 90-tallet i Baywatch: Hawaii, selv om han nok er mest kjent for sin rolle som Khal Drogo i Game of Thrones.

Han har spilt i en rekke filmer, men populariteten betyr ikke at han ikke har tid til TV-serier. Blant annet har Apple bladd opp for å sikre seg skuespilleren til serien See.

Serier med Jason Momoa

Oversikten oppdateres automatisk. Dukker seriene opp i en strømmetjeneste vil serien bli merket av i oversikten. Du finner trailer og øvrig informasjon inne på seriesiden.

Drama
5.3

Baywatch: Hawaii

Vi følger badevakter som opplever alle tenkelige former for farer og utfordringer i Hawaii. Serien er også ansett som 10. og 11. sesong av TV-serien Baywatch.
Science Fiction
8.1

Stargate: Atlantis

Sci-fi serien er en utspringer fra den populære serien Stargate. John Sheppard og leder en gruppe utforskere som reiser til legendariske Atlantis, som befinner seg på planeten Lantea. Ved hjelp av teknologien Stargate utforsker de en rekke planeter.
Action, Drama, Fantasy, Spenning
9.3

Game Of Thrones

HBO Nordic
I Westeros bryter det ut en kamp om tronen. Kong Robert Baratheon ber sin gamle venn Ned Stark om hjelp til å avdekke et komplott. Samtidig lurer en trussel bak en gigantisk mur i nord. Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut skyggen. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
Action, Drama
7.4

The Red Road

Når en student forsvinner skaper det en rekke utfordringer for sheriff Harold Jensen.
Action, Drama, Periodedrama
7.3

Frontier

Netflix
Historisk drama med Game Of Thrones-stjernen Jason Momoa i hovedrollen. Serien handler om pelsindustrien i Nord-Amerika på 1800-tallet. Landon Liboiron (Hemlock Grove) og Zoe Boyle (Downton Abbey) har også fremtredende roller i serien som er en samproduksjon mellom Netflix og Discovery Channel.
Fornyet
Action, Drama
7.6

See

Apple TV+
I en dyster fremtid har mennesker mister evnen til å se. En dag fødes tvillinger som endrer på alt.

På jakt etter flere oversikter? Sjekk ut vår seriedatabase.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer