Annonse

Se storserien WISTING. Prøv Viaplay to uker gratis

Krimdramaet Bosch er fornyet for sesong 6. Det ble avslørt etter at produksjonen av femte sesong ble avsluttet.

Fornyet før premieren av sesong 5

Bosch er blitt en stor suksess både nasjonalt og internasjonalt for Amazon Studios, som produserer serien. Den så dagens lys i 2014.

Serien gjør det så bra at studioet ikke har ansett det som nødvendig å se hvordan den nye sesongen vil prestere. Dette er ikke overraskende, da Amazon Studios gjorde det samme før fjerde sesong.

Tilgjengelig på flere strømmetjenester

I Norge er det HBO Nordic som viser serien først, til tross for at den er en Amazon Prime Video-original. Årsaken til det er at HBO Nordic sikret seg distribusjonsrettighetene til serien før Amazon startet arbeidet med egen strømmetjeneste.

Titus Welliver og Jamie Hector er snart tilbake i ny sesong av krimfavoritten. Foto: HBO Nordic

I tillegg har tidligere sesonger i perioder vært tilgjengelig på Viaplay. I skrivende stund er det på Amazon Prime Video (sesong 1-3) og HBO Nordic (sesong 1-4) du kan se tidligere sesonger.

Femte sesong av krimdramaet vil komme i løpet av 2019. Med fornyelsen er fans også sikret krimgodbiten i 2020.

Kritikerrost

Serien er kritikerrost og har fått en iherdig og engasjert fanbase. I Norge har Asbjørn Slettemark vært et iherdig talsrør for serien via bloggen OP-5, mens den på Rottentomatoes ligger med solide 93%. Rottentomatoes er en nettside som summerer opp kritikernes dom.


LES OGSÅ


 

I rollen som etterforsker Bosch finner vi Lost-kjenning Titus Welliver. Jamie Hector (The Wire), Amy Aquino (Being Human), Madison Lintz (The Walking Dead) og Lance Reddick (The Wire) har øvrige faste roller i serien.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Bosch

Amerikansk krimserie om etterforskeren Bosch.