Krimdramaet Bosch er fornyet for sesong 6. Det ble avslørt etter at produksjonen av femte sesong ble avsluttet.

Fornyet før premieren av sesong 5

Bosch er blitt en stor suksess både nasjonalt og internasjonalt for Amazon Studios, som produserer serien. Den så dagens lys i 2014.

Serien gjør det så bra at studioet ikke har ansett det som nødvendig å se hvordan den nye sesongen vil prestere. Dette er ikke overraskende, da Amazon Studios gjorde det samme før fjerde sesong.

Tilgjengelig på flere strømmetjenester

I Norge er det HBO Nordic som viser serien først, til tross for at den er en Amazon Prime Video-original. Årsaken til det er at HBO Nordic sikret seg distribusjonsrettighetene til serien før Amazon startet arbeidet med egen strømmetjeneste.

Titus Welliver og Jamie Hector er snart tilbake i ny sesong av krimfavoritten. Foto: HBO Nordic

I tillegg har tidligere sesonger i perioder vært tilgjengelig på Viaplay. I skrivende stund er det på Amazon Prime Video (sesong 1-3) og HBO Nordic (sesong 1-4) du kan se tidligere sesonger.

Femte sesong av krimdramaet vil komme i løpet av 2019. Med fornyelsen er fans også sikret krimgodbiten i 2020.

Kritikerrost

Serien er kritikerrost og har fått en iherdig og engasjert fanbase. I Norge har Asbjørn Slettemark vært et iherdig talsrør for serien via bloggen OP-5, mens den på Rottentomatoes ligger med solide 93%. Rottentomatoes er en nettside som summerer opp kritikernes dom.


LES OGSÅ


 

I rollen som etterforsker Bosch finner vi Lost-kjenning Titus Welliver. Jamie Hector (The Wire), Amy Aquino (Being Human), Madison Lintz (The Walking Dead) og Lance Reddick (The Wire) har øvrige faste roller i serien.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Bosch

Amerikansk krimserie om etterforskeren Bosch.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here