Dplay har sikret seg alle sesonger av The Big Bang Theory

Del nyheten

En av de største seersuksessene er endelig klar for en strømmetjeneste i Norge. En ny avtale mellom Discovery Networks og Warner Bros sikrer at både gamle og nye episoder blir tilgjengelig på Dplay. 

The Big Bang Theory har vært en seermagnet i det fleste land, Norge er intet unntak. I flere år har serien blitt vist på TVNorge.

– Serien The Big Bang Theory er vårt mest suksessfulle innkjøp noensinne lineært. Det har vært en stabil seermagnet gjennom flere år, både for TVNorge og MAX, sier programdirektør Eivind Landsverk ifølge en uttalelse fra nettverket.

Serien har derimot glimret med sitt fravær på strømmetjenester i Norge, med unntak av at ny episode har vært tilgjengelig på syv dager i Dplay. Nå kan endelig norske seere boltre seg fritt i hele biblioteket.

Samtlige episoder fra de første elleve sesongene er tilgjengelig for Dplay-abonnenter. Nye episoder sendes også ukentlig fra 5. november. Der blir de liggende i minimum tre år. Avtalen er inngått mellom Dplay-eier Discovery Networks og Warner Bros.

2018man05nov20:00PremiereThe Big Bang Theory sesong 12Dplay20:00 Sjanger:Komedie

 

Tolvte sesong er seriens siste, som betyr at det er slutt for Sheldon og gjengen i mai 2019 med det selvskrevne navnet Sheldon. Serien har fått en amerikansk spin-off om en ung Sheldon, men den er enn så lenge ikke tilgjengelig på norsk TV og strømming.

I USA hadde sesong 12 premiere 24. september på CBS.

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»89729,92957″ header_color=»#1e73be» limit=»2″ tdc_css=»»]

 

Annonse
X
X