Den kommende Netflix-serien The One stiller et ubehagelig spørsmål om ditt livs kjærlighet

Annonse

Netflix har bestilt 10 episoder av dramaserien The One. Den nye serien handler om hvordan samfunnet blir hvis du enkelt kan sjekke hvem ditt livs utkårede er. 

Hvem er ditt livs kjærlighet?

Hva om du om fem minutter får anledning til å enkelt DNA-teste de rundt deg for å se om de er ditt livs kjærlighet?

Det er premisset for den kommende serien The One, som kommer på Netflix. Serien er skapt av Howard Overman, basert på boken med samme navn av John Marrs.

Sci-fi premisset stiller spørsmål med hvor langt du er villig til å gå for å finne kjærlighet. I boken er det selskapet Match Your DNA som oppdager genet som parer oss med vår sjelvenn.

Sammenlignes med Black Mirror

Konsekvensen av oppdagelsen er store for samfunnet. En rekke skilsmisser og kjærlighetsbrudd inntreffer og tradisjoner rundt dating og romanse får seg en knekk.

Boksen, skrevet av britiske John Marrs, ble utgitt i 2017 og ble raskt en salgssuksess. Den er blitt sammenlignet med tonen og tema satt i kultserien Black Mirror.

I boken følger vi fem ulike par i dette nye samfunnet og hvilken konsekvenser det har for de.

Netflix sier ingenting om når vi kan vente oss den nye britiske serien, men vi antar det er snakk om 2020 eller 2021.

[td_block_13 custom_title=»SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»95622″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»3″ tdc_css=»»]

[td_block_12 custom_title=»ABONNEMENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»89729″ header_color=»#1e73be» limit=»2″ tdc_css=»»]

SourceVariety

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X