Annonse

Hvilke nye sci-fi serier kom i 2018? Og hvor kan du se de? Vår løpende oppdaterte oversikt viser vei. 

Serienytt fortsetter arbeidet med å gi deg oversiktene du søker etter. 2018 byr på hundrevis av nye serier og en rekke av de er i innen den populære sjangeren science fiction (sci-fi).

Oversikt som oppdateres daglig

For å gjøre det hele litt enklere har vi utviklet vår egen seriedatabase, som kan hjelpe litt på vei for serieglade mennesker på jakt etter noe nytt å se. Informasjon derfra anvendes for å skape oversikter som dette, som du finner flere av i Strømmeguiden.

Oversikten som følger er løpende oppdatert med hvor seriene er tilgjengelig. Inne på seriesidene, som du kommer til ved å klikke på serien, vil du finne nyheter, trailere og annet av informasjon om seriene.

Annonse

Nye sci-fi serier i 2018:

Sjanger

Sjanger
Komedie
8.9

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.6

Broen

C More, Netflix, TV2 Sumo
Når et lik oppdages på broen mellom Sverige og Danmark må etterforskere fra begge land samarbeide om å finne drapsmannen.
Drama, Krim
8.6

Line Of Duty

C More, Discovery+, Paramount+, TV2 Sumo
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.
Action, Drama, Periodedrama
8.5

Spartacus

C More, Netflix, TV2 Sumo
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.
Komedie
8.2

Schitt’s Creek

C More, TV2 Sumo
Johnny Rose og familien gikk brått fra rikdom til fattigdom. De er tvunget til å flytte til Schitt's Creek.
Drama
8.2

The New Pope

C More, TV2 Sumo
Serie fra The Young Pope-skaper Paolo Sorrentino. Miniserien er satt til moderne tid, med John Malkovich i hovedrollen. Jude Law, som hadde hovedrollen i The Young Pope, er også med.
Drama, Komedie
8.1

Ramy

C More, TV2 Sumo
En førstegenerasjons amerikansk muslim er på en spirituell ferd i det politiske splittede miljøet i New Jersey. Serien utforsker det å være fanget mellom det egyptiske samfunnet, som tror livet er en moralsk test, og millenium-generasjonen som tror livet ikke har noen konsekvenser.
Komedie
8.1

Solsidan

C More
Alex og Anna flytter til Alex sitt barndomshjem utenfor Stockholm. Alex gjør det han kan for at Anna skal trives.
Annonse