2018: De nye sci-fi seriene

Del nyheten

Hvilke nye sci-fi serier kom i 2018? Og hvor kan du se de? Vår løpende oppdaterte oversikt viser vei. 

Serienytt fortsetter arbeidet med å gi deg oversiktene du søker etter. 2018 byr på hundrevis av nye serier og en rekke av de er i innen den populære sjangeren science fiction (sci-fi).

Oversikt som oppdateres daglig

For å gjøre det hele litt enklere har vi utviklet vår egen seriedatabase, som kan hjelpe litt på vei for serieglade mennesker på jakt etter noe nytt å se. Informasjon derfra anvendes for å skape oversikter som dette, som du finner flere av i Strømmeguiden.

Oversikten som følger er løpende oppdatert med hvor seriene er tilgjengelig. Inne på seriesidene, som du kommer til ved å klikke på serien, vil du finne nyheter, trailere og annet av informasjon om seriene.

Nye sci-fi serier i 2018:

Sjanger

Sjanger

Line Of Duty

Allente, BritBox, C More, Discovery+, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.6
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.

Håll andan!

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Drama
8.6
Ruben, Lo og Wilma skal begynne på videregående, men først må de gjennom noen uker sommerleir, fylt med konflikter og romantikk.

Spartacus

Allente, C More, Starzplay, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Action, Drama, Periodedrama
8.5
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.

ZeroZeroZero

Allente, C More, HBO Max, Strim, TV 2 Play
Drama, Krim
8.2
Vi følger ferden til en kokainforsendelse fra det øyeblikket en mektig italiensk mafiagjeng bestemmer seg for å kjøpe den, gjennom pakkingen i Mexico, skipingen over Atlanterhavet, og til lasten er levert og betalt for.

Solsidan

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Komedie
8.1
Alex og Anna flytter til Alex sitt barndomshjem utenfor Stockholm. Alex gjør det han kan for at Anna skal trives.
Fornyet

Ramy

Allente, C More, Starzplay, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Drama, Komedie
8.1
En førstegenerasjons amerikansk muslim er på en spirituell ferd i det politiske splittede miljøet i New Jersey. Serien utforsker det å være fanget mellom det egyptiske samfunnet, som tror livet er en moralsk test, og millenium-generasjonen som tror livet ikke har noen konsekvenser.

Braindead

C More, TV 2 Play
Drama, Komedie, Skrekk
8.1
Bli med bak kulissene i kongressbygningen, der utenomjordiske insekter har begynt å angripe kongressmedlemmenes hjerner. Den nyansatte senatorassistenten Laurel Healy er en av få som innser hva som skjer, og snart er verdens skjebne i hendene til en liten gruppe skrekkslagne ansatte
Annonse