Amazon-serien Homecoming har Julia Roberts i hovedrollen. Foto: Amazon
Annonse

Hollywoodstjernen Julia Roberts er klar med ny serie på Amazon Prime, i det som er en av høstens roligste uker på premierefronten. 

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 44? Serienytt gir deg oversikten.

Forrige uke var fylt til randen av spennende premierer, derfor er det nok litt godt at det roer seg ned i uke 44. Men noen høydepunkt er det å se frem til. Ray Donovan-fans er nok glad for at ny sesong har ankommet, mens Amazon Prime Video kan skilte med thrilleren Homecoming fra Mr. Robot-skaper Sam Esmail. I hovedrollen finner vi ingen ringere enn Julia Roberts.

Serienytt var i London og møtte på Esmail, Roberts og en rekke andre stjerner fra kommende Amazon-serier. Det er tydelig at strømmegiganten girer opp satsingen sin. Anmeldelse av serien med tilhørende rapport fra London kan du vente deg før premieren.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

Annonse

 

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse