Jonas illustrert dels i mørke, dels i lyset. Foto: TV2.
Annonse

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 42? Serienytt gir deg oversikten.

Vi henter ut data fra vår populære premierekalender og filtrerer vekk alt som ikke er reelle premierer (eksempelvis serier som alt er vist på en annen kanal eller strømmetjeneste). Vi gir deg oversikt over alle kanaler og tjenester på et og samme sted.

Netflix sparer ikke på kruttet og tilbyr nye sesonger av de meget populære seriene Making a Murderer og Marvel’s Daredevil på fredag. Det er dagen etter TV2s nye krimserie Kiielergata har premiere.

Marvel's Daredevil sesong 3. Foto: Netflix
Marvel’s Daredevil sesong 3. Foto: Netflix

HBO Nordic frister med Camping, ny serie fra Girls-skaper Lena Dunham som har Jennifer Garner (Alias) i hovedrollen. Serien kommer mandag, samme dag som ny sesong av Supergirl.

På NRK er det tid for Babylon Berlin sesong 2. Første sesong kom endelig på NRK TV tidligere i høst og nå følger NRK opp med oppfølgersesongen av den kritikerroste serien.

Annonse

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

 

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse