Skuespiller Scott Wilson er død. Han ble 76 år gammel. 

Dødsfallet kom som følge av komplikasjoner fra leukemi. Scott Wilson er kjent fra over 50 filmer. Skuespilleren var en sentral del av The Walking Dead i tre sesonger i rollen som Hershel Greene. Har er også ventet å dukke opp i en episode i niende sesong, i scener som ble spilt inn i sommer.

Han har også medvirket i Netflix-serien The OA, som kommer med sesong 2 i løpet av vinteren. Sesongen antas å være ferdig spilt inn da produksjonen startet i januar 2018.

Hans første rolle var i 1967-filmen In the Heat of the Night. Skuespilleren sa i 2011 at han hadde oppnådd alt han hadde drømt om i sin profesjonelle karrière.

– Jeg ønsker ikke å bli en stor filmstjerne. Jeg ønsker å kunne gå på gaten uten å bli plaget av en mobb. Jeg ønsker å bli en så god skuespiller som jeg kan bli. Det ønsker jeg fortsatt, sa han den gang.

Skuespilleren hadde et rykte på seg på å være omtenksom og imøtekommende overfor fans, hvor han gjerne tok seg god tid til å snakke med de som var interessert i jobben han gjorde.