Oversikt: Alle seriene som Netflix har kansellert eller avsluttet

Del nyheten

2018 har vært et hardt år for fans av serier som Marvel’s Luke Cage og Orange is the New Black etter nyhetene om at seriene er kansellert. Rekken av avsluttede Netflix-originaler er lang. Serienytt gir deg oversikten.

Netflix har kommet en lang vei siden House of Cards, Orange is the New Black og Hemlock Grove var deres tilbud av originalserier i 2013. Siden den gang har antallet Netflix-originaler økt betraktelig og gitt oss enda bedre utvalg å velge mellom.

Men det har også betydd at Netflix i økende grad kansellerer serier. Netflix grunnlegger Reed Hastings advarte i 2017 om at tjenesten kom til å gå hyppigere til verks på området. Den advarselen viste seg å stemme.

Det totale antallet Netflix-orignaler fortsetter å øke siden tjenesten gir grønt lys til flere nye serier enn det de kansellerer, men det er likevel nok av skuffelser for fans.

Siden slike serier også kan være fristende for seere som er på jakt etter noe nytt å se på som de ikke behøver å vente på for flere episoder har vi samlet sammen en oversikt. Den oppdateres fortløpende.

Avsluttet:

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (108)
 • Komedie (48)
 • Thriller (37)
 • Spenning (31)
 • Animasjon (26)
 • Action (20)
 • Krim (20)
 • Barn (19)
 • Miniserie (13)
 • Science Fiction (13)
 • Romanse (11)

Sorter

Sorter
Netflix
7.5
Annonse