I 2019 er det slutt for Netflix-originalen Orange is the New Black

Annonse

Syvende sesong blir den siste for Netflix-originalen Orange is the New Black. 

I en pressemelding kunngjør Netflix at suksesserien takker for seg etter syvende sesong, som er ventet å komme sommeren 2019.

– Jeg vil savne råtassene av noen kvinner og og det fantastiske teamet vi har jobbet med, sier serieskaper Jenji Kohan i en uttalelse.

Dette betyr at den siste av originalserien fra 2013 nå takker for seg. Hemlock Grove ble avsluttet i 2016 og i år får vi også siste sesong av House of Cards. Dette betyr at animasjonsserien Bojack Horseman blir den eldste serien som fortsatt pågår når Orange is the New Black sesong 7 blir sendt i 2019.

Orange is the New Black gjorde seg spesielt bemerket for å fortelle historier fra et mangfoldig rollegalleri. Den var også strømmetjenestens første av en rekke serier som satt kvinneroller i førersetet.

Den premierte året etter at strømmetjenesten kom til Norge. Da hadde Netflix som målsetting å komme med en ny original hvert kvartal, Orange is the New Black kom sommeren 2013. Når serien takker for seg er det på en strømmetjeneste som har minst en håndfull nye serier i måneden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X