Bedre sent enn aldri. Første sesong av Chance, en av Hulus kansellerte serier, kommer på Viaplay 1. november. I hovedrollen er House-favoritten Hugh Laurie. 

Dr. Eldon Chance (Hugh Laurie) blir dratt inn i det turbulente og farlige livet til pasienten Jaclyn Blackstone (Gretchen Mol). Han er med ett omringet av en verden fylt med korrupsjon, manipulasjon og mishandling. Ethan Suplee har også en fremtredende rolle i serien som hjelperen Darius.

Serien fikk totalt to sesonger før den ble kansellert av Hulu tidligere i år. Begge sesongene fikk grønt lys før premieren mot slutten av 2017. Serien er basert på Kem Nunn-boken Chance og ble utviklet for Hulu av Nunn og Alexandre Cunningham.

Den psykologiske thrilleren ble kansellert i januar 2018. Til tross for ros fra kritikere og respektable 7.7 på IMDb slet serien med å finne sitt publikum på strømmetjenesten bak suksess-serien The Handmaid’s Tale.

Serien er et typisk eksempel på utfordringen med et rekordstort antall serier som produseres. Sjansen er stor for at dette er første gang du leser om serien. Hvis du er en Hugh Laurie-fan og likte House, kan denne være en god skjult godbit å sjekke ut i november.

Annonse

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.

 

Fra premierekalender

2018tor01nov09:00PremiereChance sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Drama,Spenning,Thriller

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer