Counterpart: Spionthrilleren er tilbake på Viaplay i desember

Del nyheten

Counterpart sesong 2 har fått premieredato og sin første trailer. Den kritikerroste seriens andre sesong sendes i desember 2018. 

9. desember er den kritikerroste sci-fi thrilleren klar med sesong 2 på amerikanske Starz. Det betyr at serien er klar for Viaplay 10. desember, da dette er en av seriene strømmetjenesten sender eksklusivt kun en dag etter amerikansk premiere.

Det betyr at den nye sesongen ankommer under et år etter at første sesong premierte. Årsaken er at produksjonen av sesong 2 startet før seriepremieren. Det er ikke uvanlig for Starz å fornye serier før første episode er sendt.

Det er i tillegg kommet en ny trailer for serien:

Counterpart handler om Howard Silk som oppdager at et det eksisterer et parallelt univers, med besøkende som er ute etter å gjøre stor skade på vår verden. I samarbeid med sin identiske motpart fra den andre siden må de gjøre sitt ytterste for å finne spionene og stanse de.

I hovedrollen er Oscar-vinner J.K. Simmons (Whiplash). Serien er skapt, skrevet og regissert av Justin Marks.

[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»85912″ header_color=»#1e73be» limit=»2″ tdc_css=»»]

 

Serien ble godt mottatt av kritikerne og er en av seriene vi i Serienytt anser som årets beste nykommere. Første sesong oppnådde imponerende 100% på nettstedet Rottentomatoes.com, som summerer opp anmeldelser fra en rekke ulike kilder. Den har i skrivende stund 8.1 på IMDb.

[td_block_13 custom_title=»SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»82109″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»1″ tdc_css=»»]

 

Fra premierekalender

2018man10des09:00PremiereCounterpart sesong 2Viaplay09:00 Sjanger:Drama,Spenning,Spionthriller,ThrillerTil StrimTil Viaplay

Annonse
X
X