Counterpart
Counterpart er ny spionthriller på Viaplay.

Counterpart sesong 2 har fått premieredato og sin første trailer. Den kritikerroste seriens andre sesong sendes i desember 2018. 

9. desember er den kritikerroste sci-fi thrilleren klar med sesong 2 på amerikanske Starz. Det betyr at serien er klar for Viaplay 10. desember, da dette er en av seriene strømmetjenesten sender eksklusivt kun en dag etter amerikansk premiere.

Det betyr at den nye sesongen ankommer under et år etter at første sesong premierte. Årsaken er at produksjonen av sesong 2 startet før seriepremieren. Det er ikke uvanlig for Starz å fornye serier før første episode er sendt.

Det er i tillegg kommet en ny trailer for serien:

Annonse

Counterpart handler om Howard Silk som oppdager at et det eksisterer et parallelt univers, med besøkende som er ute etter å gjøre stor skade på vår verden. I samarbeid med sin identiske motpart fra den andre siden må de gjøre sitt ytterste for å finne spionene og stanse de.

I hovedrollen er Oscar-vinner J.K. Simmons (Whiplash). Serien er skapt, skrevet og regissert av Justin Marks.

ABONNENT

J.K. Simmons i Counterpart. Foto: Viaplay

Oppdateres fortløpende: De beste nye seriene fra 2018

Det kommer hundrevis av nye serier hvert år. Det gjør det stadig vanskeligere å finne godbitene. Vi hjelper deg på vei og sjekker ukentlig ut nye serier. Her følger våre anbefalinger.

 

Serien ble godt mottatt av kritikerne og er en av seriene vi i Serienytt anser som årets beste nykommere. Første sesong oppnådde imponerende 100% på nettstedet Rottentomatoes.com, som summerer opp anmeldelser fra en rekke ulike kilder. Den har i skrivende stund 8.1 på IMDb.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Starz Counterpart JK Simmons

Counterpart

Spionthriller med et sci-fi element. Howard Silk oppdager at et det eksisterer et parallelt univers.

 

Fra premierekalender

2018man10des09:00PremiereCounterpart sesong 2ViaplaySjanger:Drama,Spenning,Spionthriller,Thriller

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer