Ukens premierer uke 39: En rekke serie- og sesongpremierer på Viaplay

Del nyheten

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 39? Serienytt gir deg oversikten.

Vi henter ut data fra vår populære premierekalender og filtrerer vekk alt som ikke er reelle premierer (eksempelvis serier som alt er vist på en annen kanal eller strømmetjeneste). Vi gir deg oversikt over alle kanaler og tjenester på et og samme sted.

Dette er uken hvor flere av de amerikanske kanalene sparker igang høsten med nye serier og sesongpremierer av eksisterende serier. Flere av de dukker også opp i Norge. Viaplay har en rekke premierer denne uken, mens HBO Nordic har den nye serien Manifest å tilby fra amerikansk kringkasting. Det er også endelig tid for Babylon Berlin som kommer på NRK TV i slutten av uken.

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

 

[td_block_11 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»90308″ limit=»1″ tdc_css=»» header_color=»#1e73be» header_text_color=»#ffffff»]
Annonse