Private Eyes. Foto: Global
Annonse

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 38? Serienytt gir deg oversikten.

Vi henter ut data fra vår populære premierekalender og filtrerer vekk alt som ikke er reelle premierer (eksempelvis serier som alt er vist på en annen kanal eller strømmetjeneste). Vi gir deg oversikt over alle kanaler og tjenester på et og samme sted.

Seriehøsten fortsetter for fullt med flere nye serier, blant annet Maniac – basert på den norske serien ved samme navn – og en ny Turtles-serie på Nickelodeon. De får følge av sesongpremierer av etablerte favoritter som The Sinner (NRK), Private Eyes (TNT) og Snatch (TV2 Sumo).

Du finner fullstendig oversikt over alt som kommer nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

 

Annonse

ABONNENT

Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse