House of Cards er tilbake med siste sesong 2. november 2018. En ny trailer viser livet i Det hvite hus uten Frank Underwood. 

Flere måneder forsinket er House of Cards endelig tilbake med ny sesong, som også blir seriens siste. Forsinkelsen skyldes sparkingen av Kevin Spacey som følge av en rekke beskyldninger som kom etter at innspilling av femte sesong var igang.

Anklagene økte i omfang og strakk seg fra 80-tallet og frem til nyere tid. Netflix kuttet alt samarbeid med skuespilleren og etter noen ukers vurdering bestemte strømmetjenesten seg for å fullføre serien med Robin Wright i hovedrollen. Beslutningen om å avslutte serien etter femte sesong var tatt før skandalen rundt seriens stjerne Spacey.

Hvordan rollefiguren Frank Underwood skrives ut av serien er tidligere avslørt i en teaser og gjentas i traileren. Den nye sesongen kan blant annet skilte med nykommerne Diane Lane og Greg Kinnear.

Traileren ser du øverst i artikkelen.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

House Of Cards

Veien til toppen er nådeløs for Frank Underwood. Hvor langt er han villig til å gå?

LES OGSÅ

House of Cards sesong 5

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2018

Alle gode ting må en gang ta slutt. Blant annet favorittseriene dine. Her kan du se hvilke serier som takker for seg i 2018. 

Seriesesongen 2018/2019: Hvilke amerikanske serier kommer tilbake?

Det er over 400 amerikanske serier på TV i 2017/2018-sesongen. Over 100 av de er ikke ventet å bli fornyet for neste sesong. Serienytt gir deg en løpende oppdatert oversikt.  Det er ikke lett å...
AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!