New Amsterdam. Foto: NBC
Annonse

Viaplay styrker høstens serietilbud med nykommerne Magnum P.I. og New Amsterdam.

En ny dramaserie og en ny actionserie er klar for Viaplay. New Amsterdam og Magnum P.I. sendes kun et døgn etter amerikansk førstegangsvisning eksklusivt på strømmetjenesten.

I USA er det to ulike kanaler som viser serien, henholdsvis NBC (New Amsterdam) og CBS (Magnum P.I.). Men begge kanalene distribueres av NBCUniversal Television Distribution.

Actionserien Magnum P.I. er nok en nyversjon for CBS. Kanalen står bak andre nyversjoner som MacGyver og Hawaii Five-0, to serier som begge er en suksess.

Serien har premiere 25. september på Viaplay.

Annonse

LES MER

Magnum P.I.: Justin Lin-regissert nyversjon

Les om den nye CBS-serien, se trailer og sjekk ut hvem som har hovedrollene.

Eggold forsøker seg igjen

New Amsterdam er et nytt sykehusdrama som har The Blacklist-kjenning Ryan Eggold i hovedrollen. NBC har fra før sykehusdramaet Chicago Med og kritikerfavoritten This is Us i tillegg til spenningsfavoritter som Blindspot, Chicago P.D. og nevnte The Blacklist. Det blir en tøff oppgave å slå gjennom på kanalen.

The Blacklist: Redemption, den forrige serien med Eggold i hovedrollen, ble ingen suksess. Skuespilleren ble skrevet ut av moderserien, han har klare ambisjoner om å være mer enn en birolle. I den nye serien har han den mest fremtredende rollen blant en stor rollebesetning.

Serien har premiere 26. september på Viaplay.

LES MER

New Amsterdam: Nytt sykehusdrama om en leges kamp for å endre systemet

NBC utvider satsingen på sykehusdrama med New Amsterdam. I hovedrollen finner vi Ryan Eggold (The Blacklist, The Blacklist: Redemption). 

 

I høst kan Viaplay også by på nye episoder av blant annet Lethal Weapon, Svartsjøen, Outlander og S.W.A.T..

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

New Amsterdam

Den briljante legen Max Goldwin blir direktør på et av USAs eldste offentlige sykehus. Han setter straks igang med å bekjempe byråkratiet for å gi pasientene den beste behandlingen som er mulig. 

Magnum P.I.

Thomas Magnum er en veteran som har tjenestegjort i Afghanistan. Han anvender erfaring, ferdigheter og kunnskaper opparbeidet som soldat i sin nye jobb som privatetterforsker.

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Annonse