Dette kommer på Netflix i oktober 2018

Del nyheten

Ny sesong av Making a Murderer og Marvel’s Daredevil skal lokke seerne til Netflix i høst. Her er alt som kommer på Netflix i oktober 2018.

 

Superheltmåned

Nye sesonger av Marvel’s Daredevil, Black Lightning og DC’s Legends of Tomorrow sørger for at sjangerfans bør ha nok å fylle fritiden med.

Det illustrerer også hvor mye som nå produseres på strømmetjenesten, for Daredevil er den fjerde sesongpremieren bare i år av Marvel-seriene til Netflix. De to andre seriene tilhører DC-universet og er kjøpt inn av The CW.

Black Lightning sesong 2. Foto: Netflix
Black Lightning sesong 2. Foto: Netflix

For de som har andre interesser er det også mye som kan friste. Sesong 2 av Castlevania frir til voksne som er glad i actionfylt animasjon, mens såpeserie-elskere kan glede seg over ny sesong av Dynasty, Chesapeake Shores og Riverdale.

 

Nytt og skremmende

Flere nye serier har også premiere. Oktober er skrekkmåneden og Netflix skuffer ikke med en mørkere utgave av Sabrina i Chilling Adventures of Sabrina. «Hjemsøkt» er også tema i de to nye seriene Haunted og The Haunting of Hill House.

Spansk spenning blir det også i Élite, hvor studenter på en eliteskole vikler seg inn i et drapsmysterium.

Oversikten under oppdateres fortløpende. 

 

Nye serier og sesonger

oktober, 2018

 

Filmpremierer

oktober, 2018

 

Øvrige serier

oktober, 2018

 

Øvrige filmer

oktober, 2018

 

Stand-up

oktober, 2018

 

Dokumentarer

oktober, 2018

 

Programmer

oktober, 2018

 

[td_block_11 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»90308″ limit=»1″ tdc_css=»» header_color=»#1e73be» header_text_color=»#ffffff»]
Annonse