Mayans MC

Jim Carrey-serien Kidding, Sons of Anarchy-oppfølgeren Mayans MC og hekser i A Discovery of Witches. Dette er bare noe av det HBO Nordic kan friste med. Serienytt gir deg oversikten over hva som kommer på HBO Nordic i september. 

HBO Nordic har hverken Game of Thrones eller Westworld å friste seg med i høst. Men hva gjør det når strømmetjenesten byr på et halvt dusin nye spennende serier, i tillegg til sesongpremiere av favoritten The Deuce?

Det er innkjøpte serier som dominerer på tjenesten og her er det stor variasjon. Her blir det trist drama, latter, action og eventyr.

Britisk heksedrama

A Discovery of Witches er en serie fansen av bøkene gleder seg til. Den dyktige historikeren Diana Bishop (Teresa Palmer) er en heks som fornekter sin egen bakgrunn. Helt tilfeldig snubler hun over et gammelt manuskript kalt Ashmole 782 i Oxfords Bodleian bibliotek.

Manuskriptet leder henne mot en farlig sannhet, og vekker oppmerksomheten til den hemmelighetsfulle vampyren Matthew Clairmont (Matthew Goode).

Her er det romanse og overnaturlig drama som gjelder, en formel som har vist seg å bli en stor suksess i utallige serier. Her er det britene som byr på hekser og mystikk.

Den kommer fra den kanalen Sky One og ankommer HBO Nordic 15. september.

Annonse

Sons of Anarchy-oppfølger

Store forhåpninger er det også til Mayans MC som kommer 5. september. Serien er satt til noen år etter hendelsene i populære Sons of Anarchy. Det kan trygt antas å bli en av de mest sette seriene på strømming i september.

Som navnet indikerer er det den rivaliserende sykkelgjengen til SoA-seriens SAMCRO som denne gang står i fokus. SoA-skaper Kurt Sutter er nok en gang involvert.

Dette kommer på HBO Nordic i september 2018
Kidding sesong 1. Foto: HBO Nordic

Fem dager senere er det tid for Jim Carrey-serien Kidding. Dramakomedien er av det triste slag om en programleder for barne-TV som møter store utfordringer i det private liv. Den kommer fra amerikanske Showtime, kanalen bak serier som Homeland og Ray Donovan.

Øvrige nye serier er Lost-lignende Manifest fra NBC og den mørke komiserien Mr. Inbetween fra australske FX.

Tredje sesong av Outlander er også klar for strømmetjenesten, et år etter at den ble vist på Viaplay (som har rettighetene til førstegangsvisning). Siste sesong av The Vampire Diaries kommer også. Det blir dermed mye moro for fans av det overnaturlige.

Du kan også se hva mer som kommer i HBO Nordic-kalenderen.

 

Dette kommer på HBO Nordic i september 2018

september, 2018

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer