Dietland ble ingen suksess for AMC. Serien, som i Norge er tilgjengelig via Amazon Prime Video, er kansellert. 

Totalt 10 episoder ble produsert av serien, som kunne skilte med Joy Nash og Juliana Marguiles i hovedrollene. Til tross for mye oppmerksomhet ble det ingen stor suksess for kanalen, med beskjedne seertall. Knapt 200 000 seere i snitt var langt under det AMC, kanalen bak Breaking Bad og The Walking Dead, er vant med. Den mottok også rimelig lunken kritikk fra anmeldere.

Serien er basert på Sarai Walkers bestselgende og kritikerroste bok fra 2015 med samme tittel. Serien følger Plum Kettles reise til selvoppvåkning, mens hun utforsker en rekke utfordringer kvinner i dagens samfunn møter – patriarki, kvinnehat, voldtektskultur og urealistiske skjønnhetsidealer.

Ifølge Deadline ble det utforsket ulike muligheter til å fortsette serien. Hvor populær den er via strømmetjenesten Amazon er uklart. Det var tydeligvis ikke nok til å forsvare ny sesong.

 

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Serien følger Plum Kettles reise til selvoppvåkning, mens hun utforsker en rekke utfordringer kvinner i dagens samfunn møter – patriarki, kvinnehat, voldtektskultur og urealistiske skjønnhetsidealer.

LES OGSÅ

House of Cards sesong 5

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2018

Alle gode ting må en gang ta slutt. Blant annet favorittseriene dine. Her kan du se hvilke serier som takker for seg i 2018. 

Seriesesongen 2018/2019: Hvilke amerikanske serier kommer tilbake?

Det er over 400 amerikanske serier på TV i 2017/2018-sesongen. Over 100 av de er ikke ventet å bli fornyet for neste sesong. Serienytt...