2018: De nye actionseriene

Del nyheten

Hvilke nye actionserier kom i 2018? Og hvor kan du se de? Vår løpende oppdaterte oversikt viser vei. 

Det er ikke lett å holde oversikten over alt som er nytt på TV og strømming. I 2017 kom det over 200 nye serier til Norge og tallet blir nok minst like stort i 2018.

Oversikt som oppdateres daglig

For å gjøre det hele litt enklere har vi utviklet vår egen seriedatabase, som kan hjelpe litt på vei for serieglade mennesker på jakt etter noe nytt å se.

Oversikten som følger er løpende oppdatert med hvor seriene er tilgjengelig. Nye serier legges til i databasen daglig. Ikke alt er på strømming og TV i Norge, men om de er det vil oversikten vise vei.

Inne på seriesidene, som du kommer til ved å klikke på serien, vil du finne nyheter, trailere og annet av informasjon om seriene.

Nye actionserier i 2018:

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
 • Alle
 • Allente (7)
 • C More (2)
 • Discovery+ (1)
 • Disney+ (4)
 • Netflix (15)
 • Paramount+ (1)
 • Prime Video (2)
 • Strim (7)
 • TV 2 Play (5)
 • Viaplay (3)
Fornyet

Yellowstone

Allente, Paramount+, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Western
8.7
I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.
Ferske episoder ute

FBI

Allente, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Krim, Spenning
6.6
Livet til FBI-agentene i New York er krevende, fullt av spenning, action og drama. Serien kommer fra Dick Wolf, som blant annet står bak Chicago Med, Chicago Fire, Chicago P.D og Law & Order-seriene.

The Rookie

Allente, Strim, TV 2 Play
Action, Drama
8.0
John Nolan er en "rookie" i New York Politiet som drømmer om en karrière i politiet selv om han allerede er i 40-årene. Der må han blant annet takle utfordringer med yngre kolleger som avskriver det hele som en midtlivskrise.
Fornyet

Bodyguard

Netflix
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.2
En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe.
Fornyet

Cobra Kai

Netflix
Action, Drama, Komedie
8.6
Handlingen er satt til over tre tiår etter den første Karate Kid-filmen. William Zabka returnerer i rollen som Johnny Lawrence, rivalen til filmens hovedperson Daniel LaRusso (Machio). En strebende Johnny gjenåpner karate-treningssenteret Cobra Kai, noe som ikke faller i god jord hos Johnny.Hvem er egentlig helten og hvem er skurken denne gang? Konfliktene eskalerer og involverer en ny generasjon - blant annet de to kamphanenes egne barn.De to første sesongene ble først sendt på Youtube, men Netflix overtok serien fra og med tredje sesong.
Ferske episoder uteFornyet

9-1-1

Disney+
Action, Drama, Spenning
7.8
Glee og American Horror Story-skaperne Ryan Murphy og Brad Falchuk står bak den actionfylte serien om politimenn, helsepersonell og brannmenn.
Fornyet

Condor

Allente, C More, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8
CIA-analytiker Joe Turners idealisme blir satt på prøve når han snubler over en grusom, men brilliant plan som truer livene til millioner. Turner er en idealistisk "millenial" som i all hemmelighet blir med i CIA i håp om å reformere byrået fra innsiden.Men når alle på kontoret blir massakrert av profesjonelle drapsmenn tvinges han til å gå til kamp mot fienden. Først når han settes på prøve lærer han hvem han virkelig er.

Britannia

Discovery+
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
6.6
Handlingen er satt til år 43 f.kr. og tar for seg den romerske invasjonen av keltere på de britiske øyer. Det tvinger rivalene Kerra og Antedia til å samarbeide for å motstå de invaderende styrkene ledet av Aulus Platius.
Avsluttes

Jack Ryan

Amazon Prime Video
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.3
Jack Ryan (John Krasinski) er en lovende CIA-analytiker som noe ufrivillig blir benyttet i feltet. Ryan ender opp med å avdekke et mønster av kommunikasjon mellom terrorister, noe som plasserer han i sentrum av et farlig spill med en ny form av terrorisme som truer med ødeleggelse på en global skala.

Magnum P.I.

Allente, Strim, Viaplay
Action, Drama, Krim
5.9
Thomas Magnum er en veteran som har tjenestegjort i Afghanistan. Han anvender erfaring, ferdigheter og kunnskaper opparbeidet som soldat i sin nye jobb som privatetterforsker.Serien er en nyversjon av klassikeren med samme navn fra 80-tallet.

Sacred Games

Netflix
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.5
Organisert kriminalitet, korrupsjon, politikk og spionasje i Mumbai danner grunnlaget for et drama som vikler sammen livene til de privilegerte, kjendiser og de blodtørstige.Serien er Netflix sin første indiske serie.

Altered Carbon

Netflix
Action, Drama, Krim, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.1
Altered Carbon finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer enn en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en "hjernebark", som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt "sleeves".Serien følger Envoy-soldaten Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman, The Killing), som gjenopplives flere århundre etter sin død, for å etterforske et mordforsøk på Laurens Bancrof (James Purefoy, Hap and Leonard), verdens rikeste mann. Etterhvert som etterforskningen utvikler seg, blir det klart for Kovacs at hans fortid ikke er så glemt som han først antok.

Lost In Space

Netflix
Action, Drama, Science Fiction, Spenning
7.3
Robinson-familien er strandet flere lysår fra målet, og må samarbeide for å overleve. En ny dramaserie basert på sci-fi-klassikeren fra 60-tallet. Toby Stephens (Black Sails) har hovedrollen.

Troy: Fall of a City

Netflix
Action, Drama, Miniserie, Spenning, Periodedrama
3.8
Miniserie om den sagnomsuste beleiringen og påfølgende fallet av bye Troja.Serien er en samproduksjon mellom BBC og Netflix. Den ble en flopp på BBC og fikk en tøff mottagelse fra seerne.

Marvel’s Cloak & Dagger

Action, Drama
7.0
Amerikansk drama- og spennings-serie satt til Marvels superheltunivers. Tenåringene Tandy Bowen og Tyrone Johnson kommer fra ulik bakgrunn. De blir kjærester og oppdager at de har superkrefter som fungerer best når de er sammen.

The Outpost

Action, Drama, Eventyr
4.6
Talon er den eneste overlevende av rasen "Blackbloods". Flere år etter at byen hennes blir ødelagt av leiesoldater reiser Talon for å finne de som drepte foreldrene.

Krypton

Action, Drama, Science Fiction, Superhelt
7.1
Supermanns forfedre kjempet for sitt hjem. Dette er historien om dem, to generasjoner før Supermann ble til.

Bulletproof

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Spenning
6.4
Actionserie om to britiske politbetjenter. Serien er inspirert av amerikanske klassikere som Lethal Weapon og Bad Boys.

Deep State

Disney+
Action, Drama, Krim
7.0
Hva skjer når en mann som tror han har pensjonert seg fra MI6 kalles tilbake for en siste jobb, bare for å oppdage at han kanskje ikke har noe liv å vende tilbake til?

Black Lightning

Netflix
Action, Drama, Superhelt
6.2
Etter flere års inaktivitet vender helten Black Lightning tilbake for å gjøre gatene tryggere.Serien er basert på tegneseriene til DC Comics. Den handler om den pensjonerte superhelten Black Lightning, alter-egoet til Jefferson Pierce. Etter flere år vender han tilbake for å bekjempe kriminelle, spesielt den lokale gjengen The One Hundred.

Deadly Class

Allente, Strim, Viaplay
Action, Drama, Krim, Spenning
8.2
Vi følger livene til eleer ved King's Dominion, en eliteskole for leiemordere. Serien baseres på bøkene med samme navn.

The Dragon Prince

Netflix
Action, Animasjon, Eventyr
8.2
To menneskelige prinser danner et uvanlig samarbeid med en snikmorder sent for å drepe de. De reiser på oppdrag for å skape fred.

Wolf

Netflix
Action, Miniserie
8.2
Tyrkiske elitesoldater må håndtere et hektisk liv privat og profesjonelt når både ytre og indre fiender setter landet under store prøvelser i 2014.

Star Wars Resistance

Disney+
Action, Animasjon, Barn, Fantasy, Eventyr
4.9
Kazudo Xiono er en pilot som rekrutteres inn i motstandsbevegelsen for å spionere på den økende trusselen mot First Order. Seriens handling tar til seks måneder før hendelsene i Star Wars: The Force Awakens.

A.I.C.O. Incarnation

Netflix
Action, Animasjon
6.4
I Japan i år 2035 skjer det en ulykke under et forskningsprosjekt, som medfører at en kunstig intelligens med tilnavnet "Matter" sprer seg gjennom Kurobe Gorge. Forskningsbyen, som en gang ble fremhevet som menneskehetens store håp, blir avstengt fra omverdenen.To år senere lærer 15 år gamle Aiko Tachibana, som mistet hele sin familie i ulykken, noe utrolig fra studenten Yuya Kanzaki. Det gjør at Aiko ønsker å komme seg til den avstengte byen.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Action, Animasjon, Barn
4.3
Vi følger Raphael, Leonardo, Donatello og Michelangelo på nye eventyr i New York.Action-komedien følger brødrene mens de oppdager nye, uante superkrefter i møte med en mystisk verden som de ikke ante fantes under New Yorks gater.

Mob Psycho 100

Netflix
Action, Komedie
Shiego Kageyama er en helt vanlig ungdom. Inntil han en dag oppdager at han har skjulte krefter.

Lego Star Wars: All Stars

Disney+
Action, Animasjon, Barn, Fantasy, Eventyr
6.5
De ikoniske unge heltene Han Solo, Chewbacca, Lando, BB-8 og Leia drar ut på nye eventyr.

No Easy Days

Amazon Prime Video
Action, Spenning, Thriller
3.9
Presidentens datter kidnappes. Det er starten på et mareritt for den ansatte ved Det hvite hus.

Insomnia

Action, Drama
5.5
I et eksklusivt casino holdes det hvert år et ulovlig spill hvor kun de rike og mektige får delta.
Annonse
X
X