Hvilke nye actionserier kom i 2018? Og hvor kan du se de? Vår løpende oppdaterte oversikt viser vei. 

Det er ikke lett å holde oversikten over alt som er nytt på TV og strømming. I 2017 kom det over 200 nye serier til Norge og tallet blir nok minst like stort i 2018.

Oversikt som oppdateres daglig

For å gjøre det hele litt enklere har vi utviklet vår egen seriedatabase, som kan hjelpe litt på vei for serieglade mennesker på jakt etter noe nytt å se.

Oversikten som følger er løpende oppdatert med hvor seriene er tilgjengelig. Nye serier legges til i databasen daglig. Ikke alt er på strømming og TV i Norge, men om de er det vil oversikten vise vei.

Inne på seriesidene, som du kommer til ved å klikke på serien, vil du finne nyheter, trailere og annet av informasjon om seriene.

Annonse

Nye actionserier i 2018:

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
 • Alle
 • Amazon Prime Video (2)
 • C More (2)
 • Discovery+ (1)
 • Disney+ (2)
 • Fox+ (2)
 • HBO Nordic (4)
 • Netflix (15)
 • Paramount+ (1)
 • TV 2 Sumo (4)
 • Viaplay (4)
Action, Drama, Western
8.3

Yellowstone

Paramount+, TV2 Sumo
I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.
Fornyet
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.2

Bodyguard

Netflix
En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe.
Action, Drama, Krim, Spenning
6.6

F.B.I.

Discovery+
Livet til FBI-agenter ved kontoret i New York er krevende og involverer spenning, action og drama. Serien kommer fra Dick Wolf, som blant annet står bak Chicago Med, Chicago Fire, Chicago P.D og Law & Order-seriene.
Ferske episoder ute
Action, Drama
8.1

The Rookie

TV2 Sumo
Nathan Fillion spiller John Nolan, en nykommer i New York Politiet som drømmer om å skape seg en karrière i politiet selv om han er i 40-årene. Der må han blant annet takle utfordringer med yngre kolleger som avskriver det hele som en midtlivskrise.
Fornyet
Action, Drama, Komedie
8.7

Cobra Kai

Netflix, Youtube Premium
Handlingen er satt til over tre tiår etter den første Karate Kid-filmen. William Zabka returnerer i rollen som Johnny Lawrence, rivalen til filmens hovedperson Daniel LaRusso (Machio). En strebende Johnny gjenåpner karate-treningssenteret Cobra Kai, noe som ikke faller i god jord hos Johnny.Hvem er egentlig helten og hvem er skurken denne gang? Konfliktene eskalerer og involverer en ny generasjon - blant annet de to kamphanenes egne barn.De to første sesongene ble først sendt på Youtube, men Netflix overtok serien fra og med tredje sesong.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8

Condor

C More, Viaplay
CIA-analytiker Joe Turners idealisme blir satt på prøve når han snubler over en grusom, men brilliant plan som truer livene til millioner. Turner er en idealistisk "millenial" som i all hemmelighet blir med i CIA i håp om å reformere byrået fra innsiden.Men når alle på kontoret blir massakrert av profesjonelle drapsmenn tvinges han til å gå til kamp mot fienden. Først når han settes på prøve lærer han hvem han virkelig er.
Fornyet
Action, Drama
7.5

Mayans MC

HBO Nordic
Handlingen tar til to og et halvt år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben Mayans MC holder til på grensen mellom USA og Mexico og her møter vi den hevnfulle Ezekiel "EZ" Reyes, som ønsker å bli fullverdig medlem i klubben.
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Periodedrama
6.6

Britannia

HBO Nordic
Handlingen er satt til år 43 f.kr. og tar for seg den romerske invasjonen av keltere på de britiske øyer. Det tvinger rivalene Kerra og Antedia til å samarbeide for å motstå de invaderende styrkene ledet av Aulus Platius.
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.3

Jack Ryan

Amazon Prime Video
Jack Ryan (John Krasinski) er en lovende CIA-analytiker som noe ufrivillig blir benyttet i feltet. Ryan ender opp med å avdekke et mønster av kommunikasjon mellom terrorister, noe som plasserer han i sentrum av et farlig spill med en ny form av terrorisme som truer med ødeleggelse på en global skala.
Action, Drama, Spenning
7.7

9-1-1

Fox+, Viaplay
Glee og American Horror Story-skaperne Ryan Murphy og Brad Falchuk står bak serien om politimenn, helsepersonell og brannmenn.
Action, Drama, Krim, Science Fiction, Spenning, Thriller
8.1

Altered Carbon

Netflix
Altered Carbon finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer enn en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en "hjernebark", som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt "sleeves".Serien følger Envoy-soldaten Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman, The Killing), som gjenopplives flere århundre etter sin død, for å etterforske et mordforsøk på Laurens Bancrof (James Purefoy, Hap and Leonard), verdens rikeste mann. Etterhvert som etterforskningen utvikler seg, blir det klart for Kovacs at hans fortid ikke er så glemt som han først antok.
AvsluttesFornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning
7.2

Lost In Space

Netflix
Robinson-familien er strandet flere lysår fra målet, og må samarbeide for å overleve. En ny dramaserie basert på sci-fi-klassikeren fra 60-tallet. Toby Stephens (Black Sails) har hovedrollen.
Action, Drama
7.0

Marvel’s Cloak & Dagger

HBO Nordic
Amerikansk drama- og spennings-serie satt til Marvels superheltunivers. Tenåringene Tandy Bowen og Tyrone Johnson kommer fra ulik bakgrunn. De blir kjærester og oppdager at de har superkrefter som fungerer best når de er sammen.
Action, Drama, Krim
5.2

Magnum P.I.

Viaplay
Thomas Magnum er en veteran som har tjenestegjort i Afghanistan. Han anvender erfaring, ferdigheter og kunnskaper opparbeidet som soldat i sin nye jobb som privatetterforsker.Serien er en nyversjon av klassikeren med samme navn fra 80-tallet.
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.7

Sacred Games

Netflix
Organisert kriminalitet, korrupsjon, politikk og spionasje i Mumbai danner grunnlaget for et drama som vikler sammen livene til de privilegerte, kjendiser og de blodtørstige.Serien er Netflix sin første indiske serie.
Action, Drama, Miniserie, Spenning, Periodedrama
3.8

Troy: Fall of a City

Netflix
Miniserie om den sagnomsuste beleiringen og påfølgende fallet av bye Troja.Serien er en samproduksjon mellom BBC og Netflix. Den ble en flopp på BBC og fikk en tøff mottagelse fra seerne.
Action, Drama, Science Fiction, Superhelt
7.1

Krypton

HBO Nordic
Supermanns forfedre kjempet for sitt hjem. Dette er historien om dem, to generasjoner før Supermann ble til.
Action, Drama, Eventyr
4.6

The Outpost

Talon er den eneste overlevende av rasen "Blackbloods". Flere år etter at byen hennes blir ødelagt av leiesoldater reiser Talon for å finne de som drepte foreldrene.
Action, Drama, Krim
7.0

Deep State

Fox+, Viaplay
Hva skjer når en mann som tror han har pensjonert seg fra MI6 kalles tilbake for en siste jobb, bare for å oppdage at han kanskje ikke har noe liv å vende tilbake til?
Action, Drama, Spenning
6.4

Bulletproof

C More, TV2 Sumo
Actionserie om to britiske politbetjenter. Serien er inspirert av amerikanske klassikere som Lethal Weapon og Bad Boys.
Fornyet
Action, Drama, Superhelt
6.2

Black Lightning

Netflix
Etter flere års inaktivitet vender helten Black Lightning tilbake for å gjøre gatene tryggere.Serien er basert på tegneseriene til DC Comics. Den handler om den pensjonerte superhelten Black Lightning, alter-egoet til Jefferson Pierce. Etter flere år vender han tilbake for å bekjempe kriminelle, spesielt den lokale gjengen The One Hundred.
Action, Animasjon, Eventyr
8.2

The Dragon Prince

Netflix
To menneskelige prinser danner et uvanlig samarbeid med en snikmorder sent for å drepe de. De reiser på oppdrag for å skape fred.
Action, Miniserie
8.2

Wolf

Netflix
Tyrkiske elitesoldater må håndtere et hektisk liv privat og profesjonelt når både ytre og indre fiender setter landet under store prøvelser i 2014.
Action, Animasjon
6.4

A.I.C.O. Incarnation

Netflix
I Japan i år 2035 skjer det en ulykke under et forskningsprosjekt, som medfører at en kunstig intelligens med tilnavnet "Matter" sprer seg gjennom Kurobe Gorge. Forskningsbyen, som en gang ble fremhevet som menneskehetens store håp, blir avstengt fra omverdenen.To år senere lærer 15 år gamle Aiko Tachibana, som mistet hele sin familie i ulykken, noe utrolig fra studenten Yuya Kanzaki. Det gjør at Aiko ønsker å komme seg til den avstengte byen.
Action, Animasjon, Eventyr, Science Fiction
4.9

Star Wars Resistance

Disney+
Kazudo Xiono er en pilot som rekrutteres inn i motstandsbevegelsen for å spionere på den økende trusselen mot First Order. Seriens handling tar til seks måneder før hendelsene i Star Wars: The Force Awakens.
Action, Animasjon, Barn
4.3

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Vi følger Raphael, Leonardo, Donatello og Michelangelo på nye eventyr i New York.Action-komedien følger brødrene mens de oppdager nye, uante superkrefter i møte med en mystisk verden som de ikke ante fantes under New Yorks gater.
Action, Komedie

Mob Psycho 100

Netflix
Shiego Kageyama er en helt vanlig ungdom. Inntil han en dag oppdager at han har skjulte krefter.
Action, Spenning, Thriller
3.9

No Easy Days

Amazon Prime Video
Presidentens datter kidnappes. Det er starten på et mareritt for den ansatte ved Det hvite hus.
Action, Drama
5.4

Insomnia

I et eksklusivt casino holdes det hvert år et ulovlig spill hvor kun de rike og mektige får delta.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer