Ex on the Beach Norge. Foto: Toke Mathias Riskjær/TVNorge

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 33? Serienytt gir deg oversikten.

Vi henter ut data fra vår populære premierekalender og filtrerer vekk alt som ikke er reelle premierer (eksempelvis serier som alt er vist på en annen kanal eller strømmetjeneste). Vi gir deg oversikt over alle kanaler og tjenester på et og samme sted.

Realitykonseptet Ex on the Beach er nå klart for Norge, et program som Discovery-nettverket håper blir Dplays store trekkplaster i høst. Tirsdag har realityserien premiere.

For seriefrelste er det bare til å glede seg til Matt Groenings nye serie Disenchantment, som er ukens høydepunkt på Netflix. Animasjonsserien fra The Simpsons-skaperen ankommer tjenesten fredag.


LES OGSÅ

Disenchantment. Foto: Netflix

Anmeldelse: Disenchantment sprenger ingen grenser i sin beretning om en en ung rebell

Disenchantment er en behagelig og småmorsom komiserie som har et stykke igjen før den kan måle seg med de beste seriene i sjangeren.

 

Annonse

HBO Nordic kan skilte med nye sesonger av Ballers og Insecure, som begge starter mandag. Det gjør også fortsettelsen på Fear the Walking Dead.

Perfekte Steder
Perfekte Steder. Foto: TV2

Host TV2 Sumo er det ny sesong av Perfekte Steder, mens NRK sparker igang ny sesong av Ku’Damn.

Du finner oversikt nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

 

ABONNENT

Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer