Ukens premierer uke 33, 2018: Reality i ‘Ex on the Beach’, humor i ‘Disenchantment’ og drama i ‘Fear the Walking Dead’

Hvilke nye serier, filmer og programmer kommer på TV, kino og strømming i uke 33? Serienytt gir deg oversikten.

Vi henter ut data fra vår populære premierekalender og filtrerer vekk alt som ikke er reelle premierer (eksempelvis serier som alt er vist på en annen kanal eller strømmetjeneste). Vi gir deg oversikt over alle kanaler og tjenester på et og samme sted.

Annonse

Realitykonseptet Ex on the Beach er nå klart for Norge, et program som Discovery-nettverket håper blir Dplays store trekkplaster i høst. Tirsdag har realityserien premiere.

For seriefrelste er det bare til å glede seg til Matt Groenings nye serie Disenchantment, som er ukens høydepunkt på Netflix. Animasjonsserien fra The Simpsons-skaperen ankommer tjenesten fredag.


[td_block_11 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-7″ post_ids=»90446″ limit=»1″ tdc_css=»»]

 

HBO Nordic kan skilte med nye sesonger av Ballers og Insecure, som begge starter mandag. Det gjør også fortsettelsen på Fear the Walking Dead.

Perfekte Steder
Perfekte Steder. Foto: TV 2

Host TV 2 Sumo er det ny sesong av Perfekte Steder, mens NRK sparker igang ny sesong av Ku’Damn.

Du finner oversikt nederst i artikkelen. Den oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanaler og strømmetjenestene.

 

[td_block_11 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»90308″ limit=»1″ tdc_css=»» header_color=»#1e73be» header_text_color=»#ffffff»]

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom