Den nye Netflix-thrilleren ‘The Innocents’ ble blant annet spilt inn i Norge og kan skilte med norske skuespillere. Her er hva du behøver å vite om serien.

Netflix har pirret nysgjerrigheten til millioner av seere gjennom komplekse thrillere som omfavner historier om det overnaturlige gjennom serier som Stranger Things, The OA og Dark. Den nye thrilleren The Innocents ser ut til å være i samme gate som de populære seriene og Netflix har stor tro på serien.

Serien er skapt av Hania Elkington (The North London Book of the Deadog Simon Duric (The CrownBlack Mirror). Innspillingen var i Storbritannia og i Norge (i hovedsak Modalen).

 

Hva handler The Innocents om?

Serien handler om to tenåringer på rømmen. Kjærlighetshistorien involverer flukt fra familien, eventyr og selvoppdagelse.

June er en tenåring som oppdager overnaturlige evner: Hun kan endre utseendet, i realiteten bli hvem hun vil. Det skaper en flukt utenom det vanlige for henne og kjæresten Harry.

The Innocents
The Innocents. Foto: Netflix

Et Romeo & Julie-aktig eventyr venter der de to må forsøke å hanskes hennes nye evner, samtidig som de blir jaktet på.

 

Memento stjerne i hovedrolle

Produksjonsselskapet er New Pictures. De har sikret seg en velkjent skuespiller for fans av mørke og spektakulære thrillere i form av Memento-skuespiller Guy Pearce.

Han spiller Halvarson, som ut fra det vi kan tolke fra trailere er en som har en spesiell interesse for de med Junes evner og forsøker å hjelpe.

Guy Pearce i The Innocents. Foto: Netflix
Guy Pearce i The Innocents. Foto: Netflix

Percelle Ascott og Sorcha Groundsell har de to øvrige hovedrollene som turtelduene Harry og June. Ascott har tidligere spilt i Wizards vs. Aliens og Younger.

Groundsell er et rimelig ubeskrevet blad som her får sitt store gjennombrudd som skuespiller, et par år etter karrierestart. Hun har spilt i miniserien In Plain Sight og serien Clique.

Islandske Jóhannes Hauker Jóhannesson spiller Steinar i serien. Han er mest kjent for rollen som Lem i sjette sesong av Game of Thrones.

Tre norske skuespillere er også med. Trond Fausa spiller Alf, Ingunn Beate Røyen spiller Runa og Lise Risom Olsen spiller Sigrid. De skal alle være med i flere episoder av serien.

Enda mer nordisk presentasjon er sikret ved finske Laura Birn i rollen som Elena. Britiske Samuel Hazeldine har også en rolle i serien.

Nordmenn var også representert i produksjonsteamet med blant annet Njål Lambrechts og Per Henry Borch.

Bildegalleri

 

Trailer

Netflix har vært offensive i markedsføringen av serien med både teaser og to trailere.

Premieredato

Maniac har premiere eksklusivt på Netflix 24. august.

2018fre24aug09:00PremiereThe Innocents sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Romantikk,Spenning

 

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Serien handler om to tenåringer på rømmen. De spilles av henholdsvis Percelle Ascott og Sorcha Groundsell. Kjærlighetshistorien involverer flukt fra familien, eventyr og selvoppdagelse.