Actionserien Shooter er kansellert av USA Network som følge av at seertallene har stupt. 

Shooter har Ryan Phillippe i hovedrollen som den dekorerte skarpskytteren Bob Lee Swagger. Den er basert på bokserien skrevet av Stephen Hunter.

Seertallene har i sesong 3 vært på rundt 740 000, ned fra over 1.2 millioner i sesong 2. Serien har ikke maktet å bli like populære som USA Networks populære Mr. Robot og Suits. Første sesong var en stor suksess for kanalen, men den maktet ikke å holde på interessen i like stor grad i påfølgende sesonger. Sesong 2 bar også preg av en alvorlig skade på Ryan Phillippe som gjorde at sesongen måtte rundes av før planlagt.

Ifølge bransjenettstedet Deadline har produksjonsselskapet Paramount Television forsøkt å finne et nytt hjem til serien, foreløpig uten hell.

I Norge har serien blitt vist på Netflix kort tid etter amerikansk førstegangsvisning. Tidligere i år ble også innkjøpte serier som Designated Survivor og Shadowhunters kansellert.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Shooter

En amerikansk snikskytter blir utsatt for et komplott, nå må han renvaske seg.

LES OGSÅ

Oppdateres fortløpende: Netflix-aktuelle serier som er fornyet

Hvilke serier på Netflix kan du forvente å se mer av? Vår automatisk oppdaterte liste gir deg oversikten over seriene som har fått grønt lys for nok en sesong.