Actionserien Shooter er kansellert av USA Network som følge av at seertallene har stupt. 

Shooter har Ryan Phillippe i hovedrollen som den dekorerte skarpskytteren Bob Lee Swagger. Den er basert på bokserien skrevet av Stephen Hunter.

Seertallene har i sesong 3 vært på rundt 740 000, ned fra over 1.2 millioner i sesong 2. Serien har ikke maktet å bli like populære som USA Networks populære Mr. Robot og Suits. Første sesong var en stor suksess for kanalen, men den maktet ikke å holde på interessen i like stor grad i påfølgende sesonger. Sesong 2 bar også preg av en alvorlig skade på Ryan Phillippe som gjorde at sesongen måtte rundes av før planlagt.

Ifølge bransjenettstedet Deadline har produksjonsselskapet Paramount Television forsøkt å finne et nytt hjem til serien, foreløpig uten hell.

I Norge har serien blitt vist på Netflix kort tid etter amerikansk førstegangsvisning. Tidligere i år ble også innkjøpte serier som Designated Survivor og Shadowhunters kansellert.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

En amerikansk snikskytter blir utsatt for et komplott, nå må han renvaske seg.

LES OGSÅ

Oppdateres fortløpende: Netflix-aktuelle serier som er fornyet

Hvilke serier på Netflix kan du forvente å se mer av? Vår automatisk oppdaterte liste gir deg oversikten over seriene som har fått grønt lys for nok en sesong. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here