Nok en trailer for Tom Hardy-filmen Venom har ankommet. Du kan se den øverst i artikkelen. 

Mens vi venter på ny sesong av Tom Hardy-serien Taboo (to nye sesonger er planlagt) kan Hardy-fans glede seg over den dyktige skuespilleren i en litt annen form for superheltfilm.

I Sony Pictures-filmen Venom spiller han journalist Eddie Brock som kommer i kontakt med en skapning, resultatet blir en symbiose mellom de to. Sammen utgjør de to den fryktinngytende Venom.

Venom, spilt av Tom Hardy. Foto: Sony.
Venom, spilt av Tom Hardy. Foto: Sony.

Opprinnelig var Venom noe som dukket opp i Spider-Man bladene på 80-tallet, hvor Peter Parker ble infisert av den før den beveget seg videre til Eddie Brock. Filmen tar en annen tilnærming.

Ruben Fleischer står for regi og satser på å levere skrekk og svart humor, noe som vil skille filmen fra den store mengden med superheltfilmer.

I den nye traileren for Venom spares det ikke på svart humor, action og smått grotesk handling. Rollefiguren dukket opp som antagonist til Spider-Man i Spider-Man 3-filmen (den gang spilt av That ’70s Shows Topher Grace). I nyversjonen er han gitt sin egen film.

Skuespiller Tom Holland (som spiller Spider-Man) vil ikke dukke opp i filmen, men det er ikke utelukket at han vil være med i en oppfølger.

Filmen er løst basert på 1993-bladserien Venom: Lethal Protector, hvor Venom må kjempe mot fem andre lignende skapninger (Riot, Scream, Agony, Lasher og Phage). Riot er synlig i traileren og sies å være filmens store antagonist. Scream, spiult av Michelle Lee, er også synlig i traileren.

Annonse

Venom har norgespremière på kino 5. november 2018.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer