Annonse

Hollywood-stjernen Paul Rudd fortsetter samarbeidet med Netflix. Han har takket ja til hovedrollen i komiserien Living With Yourself

Ant-Man stjernen Paul Rudd har fra før spilt i Wet Hot American Summer-seriene til Netflix. Selv om han er ventet å ha en fremtredende rolle i fremtidige superhelt-filmer for Marvel, hvor han nylig var å se i Ant-Man & The Wasp, forhindrer det han ikke fra å finne tid til å spille i den nye serien Living With Yourself. 

Totalt 8 episoder spilles inn om en mann som går gjennom en behandling for å bli en bedre person. Han ender opp med å bli fysis erstattet av en bedre person. I det merkelige konseptet ender han så opp med å – som seriens tittel indikerer – å leve med seg selv. Rudd spiller derfor to ulike roller.

Timothy Greenberg er serieskaper. Jonathan Dayton, Valerie Faris, Anthony Bregman, Jeff Stern, Tony Hernandez og Jeff Blitz er hyret inn som regissører.

Øvrig rollebesetning er kunngjort enda, ei heller når vi kan forvente at serien har premiere.

Annonse

Netflix har flere titalls nye serier på vei. Du finner oversikt over de og andre nye serier som kommer i Serienytt-oversikten.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Living With Yourself. Foto: Netflix

Living With Yourself

En mann som streber i livet undergår en ny behandlingsform for å bli en bedre person. 
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer