Manifest, Mr. Inbetween og A Discovery of Witches kommer på HBO Nordic

Del nyheten

Seriehøsten får en pangstart på HBO Nordic. Manifest, Mr. Inbetween og A Discovery of Witches kommer på strømmetjenesten i september.

Seriehøsten blir stadig fylt opp av nye serier og HBO Nordic er nok en gang blant tjenestene som er mest aggressive på den fronten.

Fra før så det mer enn spennende nok ut med serier som Jim Carreys Kidding og Sons of Anarchy-utvidelsen Mayans MC. Nå har HBO Nordic avslørt at ytterligere tre spennende nye serier er klar for tjenesten.

Storstilt flymysterium

Blant de nye seriene er det som forventes å bli en av høstens store snakkiser: NBC serien Manifest, som kommer fra Robert Zemeckis.

Manifest har Josh Dallas (Once Upon a Time) og Melissa Roxburgh i hovedrollene. Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina og Parveen Kaur har øvrige faste roller i serien.

Manifest, Mr. Inbetween og Discovery of Witches kommer på HBO Nordic
Foto: Craig Blankhort/NBC

Handlingen er av det mystiske slaget, om et forsvunnet fly og dens passasjerer som dukker opp igjen fire år senere. For passasjerene har tiden stått stille, mens årene har gått for resten av verden.

Det er noe uvanlig at HBO Nordic viser dramaserier produsert for amerikansk kringkasting. Det er derfor en spennende satsing for HBO Nordic når de nå har sikret seg distribusjonsrettighetene til serien, som blir tilgjengelig på tjenesten en dag etter amerikansk førstegangsvisning.

Australsk serie fra Scott Ryan

Den nye australske FX-serien Mr. Inbetween er også klar for tjenesten. HBO Nordic viser fra før flere FX-serier, kanalen står bak Mayans MC, Snowfall og Fargo.

Mr. Inbetween sesong 1. Foto: FX
Mr. Inbetween sesong 1. Foto: FX

Serien er spilt inn i Australia og er skapt av Scott Ryan, som også spiller hovedrollen som den kriminelle Ray Shoesmith. Han gjør sitt beste for å kombinere livet som kriminell og familiefar.

Komiserien er basert på den prisvinnende 2005-filmen The Magician som ble skrevet og regissert av Ryan.

Totalt seks halvtimes-episoder er produsert, FX utforsker muligheten for å lage enda en sesong.

 

Britisk heksedrama

Sky One-serien A Discovery of Witches er månedens britiske nykommer. Serien er basert på boktrilogien All Souls skrevet av Deborah Harkness.

A Discovery of Witches. Foto: HBO Nordic

Dette er en fantasy-fortelling om historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier.

Teresa Palmer og Matthew Goode har hovedrollene.

 

Fra premierekalender

Serienytts premierekalender gir deg oversikt over alt som kommer på TV og strømming. Eventuelle endringer, nye trailere og bilder finner du her.

2018tir25sep09:00PremiereManifest sesong 1HBO MaxTil Strim

2018lør15sep09:00PremiereA Discovery of Witches sesong 1HBO MaxTil Strim

2018ons26sep09:00PremiereMr. Inbetween sesong 1HBO MaxTil Strim

 

[td_block_13 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»90308″  limit=»1″ tdc_css=»»]
Annonse