Knightfall Tom Cullen Bloody
Knightfall. Foto: HBO Nordic
Annonse

History har fornyet Knightfall for sesong 2. Med på laget blir Star Wars-stjernen Mark Hamill. 

Det tok sin tid. Et halvt år etter at Knightfall rundet av første sesong har History valgt å fornye serien. Det er også kunngjort at Mark Hamill blir med i serien.

Mark Hamill. Foto: Dick Thomas Johnson.

Endringer i kulissene har også funnet sted med Aaron Helbing inn som ny sjefprodusent. Han har en imponerende CV som inkluderer Black Sails, Spartacus: War of the Damned og The Flash.

Serien fikk en blandet mottagelse fra kritikerne. På seerfronten endte den på rundt 1 million seere (førstegangsvisning), som var et godt stykke unna History-flaggskipet Vikings – som jevnlig kan skilte med godt over 2 millioner.

Totalt sett, med syv dagers visning, var tallene langt sterkere og (70% vekst). Det sendte serien opp på topp 3 nye serier på amerikansk kabel-TV. Likevel har History tatt sin tid med å vurdere seriens fremtid

Annonse

Med et velkjent fjes med på laget og en ny sjefprodusent vil det ventelig bli økt oppmerksomhet når serien vender tilbake. I en uttalelse fra kanalen loves det en mørkere sesong 2. History streber med å gjenta suksessen til Vikings uten å hatt hellet med seg så langt. I sommer ble blant annet SIX kansellert.

Hamill fikk sitt store gjennombrudd som Luke Skywalker i Star Wars. Han er ikke fremmed for å spille i serier, han har blant annet hatt gjesterolle i The Flash (både 90-tallsutgaven og den nye serien). Han jobber primært med stemmeskuespill hvor han har jobbet på flere titalls serier og spill.

LES OGSÅ

Seriesesongen 2018/2019: Hvilke amerikanske serier kommer tilbake?

Det er over 400 amerikanske serier på TV i 2017/2018-sesongen. Over 100 av de er ikke ventet å bli fornyet for neste sesong. Serienytt...

 

Det var våren 2015 at History avslørte planene om Knightfall og første sesong ble bestilt i januar påfølgende år. Knightfall er satt til 1300-tallet og inkluderer blant annet tempelridderne og en eventyrlig jakt på Den Hellige Gral.

Jeremmy Renner (The Avengers) er produsent for serien, som får en første sesong bestående av 10 episoder. Tom Cullen har hovedrollen som tempelriddernes leder Landry, Olivia Ross spiller Dronning Joan, Bobby Schofield spiller Parsifal og Sabrina Bartlett inntar rollen som prinsesse Iabella.

Knightfall sendes i Norge først på HBO Nordic.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Knightfall

Knightfall er satt til 1300-tallet og inkluderer blant anent tempelridderne og en eventyrlig jakt på Den Hellige Gral. 
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer