Homeland sesong 6 trailer
Homeland sesong 6

Showtime bekreftet overfor pressen at neste sesong av spenningsserien blir seriens siste. 

Homeland sesong 8 blir seriens siste. Det bekreftet Showtime-sjef David Nevins til pressen under sommerens pressetreff i regi TCA (Television Critics Association).

Kanselleringen var alt antatt etter at seriens stjerne Claire Daines tidligere i sommer uttalte at neste sesong ville bli den siste. Nå har også TV-kanalen bak serien bekreftet det. Årsaken til at bekreftelsen lot vente på seg var ifølge Nevins at han håpet Claire Danes og sjefprodusent Alex Gansa ville fortsette med serien etter litt betenkningstid.

Den gang ei, de to har kommet frem til at det er best å avslutte serien.

Sesong 8 er antatt å ha premiere i løpet av 2019, men det er enda ikke avgjort. Produksjonen av seriens siste sesong har enda ikke startet. Det er TV2 som har rettighetene til å vise de nyeste episodene først, mens Netflix har vist sesonger ca. et år etter at de var ferdigsendt på TV2 Sumo.

Syvende sesong av serien premierte på TV2 Sumo i februar. Sesong 7 forventes å ankomme Netflix i løpet av 2019.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer