Glow. Foto: Netflix
Glow. Foto: Netflix

Den Emmy-nominerte Netflix-serien GLOW er fornyet for en tredje sesong.

Nærmere 2 måneder etter at GLOW sesong 2 premierte på Netflix har strømmetjenesten valgt å fornye serien. Fornyelsen var ikke uventet, serien har fått god mottagelse fra kritikerne og det er rimelig å anta at seertallene er gode (Netflix holder seertall hemmelig, noe som gjør det vanskeligere å forutsi hvor populær en serie er på strømmetjenesten). Det hjelper også på at serien ble Emmy-nominert i kategorien for beste komiserie.

Når sesong 3 er ventet å premiere er ikke kunngjort, men vi forventer at den blir del av sommerunderholdningen for 2019 slik den var for 2017 og 2018.

Andre sommer-aktuelle serier på Netflix som 13 Reasons WhyBetter Call Saul og Wynonna Earp er alt fornyet.

Komiserien GLOW er inspirert av den ekte historien om den kvinnelige wrestlingligaen på 80-tallet. Satt i Los Angeles viser serien de store frisyrene og de store slagene.

Annonse

Serien forteller historien om skuespilleren Ruth (Allison Brie), som uten arbeid finner et siste forsøk på å leve hennes drøm i form av en ukentlig tv-serie om kvinnelige brytere.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

GLOW

GLOW er inspirert av den ekte historien om den kvinnelige wrestlingligaen på 80-tallet. Satt i Los Angeles viser serien de store frisyrene og de store slagene.

LES OGSÅ

Oppdateres fortløpende: Netflix-aktuelle serier som er fornyet

Hvilke serier på Netflix kan du forvente å se mer av? Vår automatisk oppdaterte liste gir deg oversikten over seriene som har fått grønt lys for nok en sesong. 
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer