Annonse

Josh Groban, Jonah Hill og Emma Stone er blant stjernene som er klar i nye serier på Netflix i september 2018. Serienytt gir deg den komplette oversikt over alt som er kommer. Sjekk ut trailere, finn premieredato og les om alt som er nytt på Netflix. 

Sangeren Josh Groban med egen serie

September er tradisjonelt den store måneden for premierer av nye serier i USA. Netflix frister med en håndfull nye serier i tillegg til enda flere sesongpremierer av etablerte serier.

Josh Groban spiller etterforsker i krimkomedien The Good Cop. Han spiller sønn av en vanæret New York-politimann. Selv er han av det pliktoppfyllende krav, men han er ikke fremmed for å få råd fra sin erfarne far til tross for deres høyst ulike tilnærming til å løse saker.

Groban er ingen nykommer som skuespiller etter flere mindre og større gjesteroller opp gjennom årene. Dette er den første serien han er stjernen i, som også kan skilte med skuespillerveteran Tony Danza.

Groban er ikke den eneste kjendisen som er klar med ny serie. Maniac, basert på den norske serien ved samme navn, har Emma Stone og Jonah Hill i hovedrollene. De spiller Annie og Owen, to fremmede som møtes under en mystisk klinisk studie. Serien har premiere 21. september.

Annonse

Stor variasjon blant seriepremierene

Det mangler ikke på variert utvalg blant sesongpremierene. Animasjonsfavoritten Bojack Horseman er tilbake med femte sesong, mens Marvel’s Iron Fist skal forsøke å blidgjøre de mange kritikerne som slaktet seriens første sesong. Netflix skal ha tatt flere grep for å gjør superheltserien mer tiltalende.

Marvel’s Iron Fist sesong 2. Foto: Netflix
Marvel’s Iron Fist sesong 2 er klar 7. september. Foto: Netflix

Gleden er også stor over at dramaserien Atypical og satiren American Vandal begge er tilbake med nye sesonger, dette er to serier vi varmt anbefalte her på Serienytt i fjor.

For de minste er animasjonsserien Hilda og ny sesong av populære Skylanders Academy trekkplasteret når de har premiere 21. september. 7. september har den lovende The Dragon Prince premiere.

Oversikten under oppdateres fortløpende. 

 

Nye serier og sesonger

september, 2018

 

Filmpremierer

september, 2018

 

Øvrige serier

september, 2018

 

Øvrige filmer

september, 2018

 

Stand-up

september, 2018

 

Dokumentarer

september, 2018

 

Programmer

september, 2018

 

Annonse