Castle Rock sesong 1. Foto: HBO Nordic
Annonse

Stephen King-fans kan sprette champagnen: Thrillerserien Castle Rock er fornyet av Hulu.

HBO Nordic-aktuelle Castle Rock har vært et av sommerens høydepunkt med sin intense beretning om Maine, åstedet for mye av det som har preget Kings skrekkhistorier. Den amerikanske strømmetjenesten Hulu er så fornøyd med serien at de har valgt å fornye den.

Første sesong består av totalt 10 episoder og fornyelsen kommer alt midtveis i serien. Episoder sendes hver torsdag på HBO Nordic, under et døgn etter at serien sendes i USA.

Visningstallene skal ha vært rekordhøye for en fersk Hulu-serie å regne. Den forholdsvis nye aktøren på seriemarkedet har alt bemerket seg med serier som The Handmaid’s Tale og The Looming Tower, i tillegg har tjenesten tidligere gitt oss Stephen King-thrilleren 11.22.63.

Følger antologi-formatet

Produsentene Sam Shaw og Dustin Thomason vil få ansvaret for sesong 2, slik de også styrte skuten i første sesong. Den nye sesongen vil ha fortelle sin egne adskilte historie satt til universet, men det er ikke utelukket at sesongen vil ha visse aspekter som er tilknyttet årets sesong.

Annonse

Et slikt antologiformat er blitt stadig mer populært. Fargo og American Horror Story er to av de mest kjente seriene som følger formelen Hulu nå forsøker seg på.

Serien har engasjert Stephen King-fans ved å referere blant annet til The Shining og Shawshank Redemption, to av Kings mest kjente verk. Første sesong handler om en mystisk rollefigur som i flere år er blitt holdt fanget i et avstengt område av Shawshank-fengselet. Advokaten Henry Deaver vender tilbake til hjembyen sin for å bistå den mystiske fangen.

Bill Skarsgård, Andre Holland, Scott Glenn, Jane Levy, Sissy Spacek, Melanie Lynskey og Terry O’ Quinn har fremtredende roller i serien.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Castle Rock

Grøsserthriller-serien er satt til den amerikanske småbyen Castle Rock i Maine. Den kombinerer mytologien og karakterhistoriene til Stephen King.

LES OGSÅ

Westworld sesong 2. Foto: HBO Nordic

Oppdateres fortløpende: HBO Nordic-aktuelle serier som er fornyet

Hvilke serier på Netflix kan du forvente å se mer av? Vår automatisk oppdaterte liste gir deg oversikten over seriene som har fått grønt lys for nok en sesong. 
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer