Timeless. Foto: NBC

Det er likevel ikke helt slutt for Timeless. En avsluttende episode på to timer er bestilt for å gi serien en verdig avslutning.

Nok en helomvending! NBC har bestemt seg for å gi Timeless en verdig avslutning i med en to-timers episode. Serien ble kansellert i juni.

Dette er andre gang serien bringes tilbake, den ble også kansellert i 2017 før NBC ombestemte seg etter noen dagers betenkningstid.

Sony, som produserte serien, forsøkte å finne et nytt hjem til serien uten å lykkes.

 

Annonse

Takker fansen

– Vi er begeistret for muligheten til å ta skipet ut på en siste tur og få avsluttet vår historie. Studioet, nettverket, rollebesetningen og mannskapet gjør det kun av en grunn: Fansen. Fordi de fortjener det. Fordi fansen gjorde dette mulig og vi takker de for deres lidenskap, støtte og helikoptre. Så? Ønsker dere Rufus tilbake eller hva?, skriver seriens skapere Shawn Ryan og Eric Kripke i en uttalelse.

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić og øvrige skuespiller vil alle være med i episodene.

SERIENYTT MØTTE ABIGAIL SPENCER

Abigail Spencer: – Før Mad Men.. Jeg hadde en ganske interessant reise.

Abigail Spencer er stjernen i Rectify og har spilt i Mad Men, Suits og True Detective. I vårt intervju åpner hun opp om den krevende ferden for suksess.

 

Episoden er foreløpig ikke gitt et sendetidspunkt, men ifølge NBC blir det i ferietiden.

I Norge sendes ferske episoder av Timeless på Viaplay. Serien er også tilgjengelig på Netflix, som gjør episodene tilgjengelig et års tid etter at de er sendt på Viaplay.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer