Timeless får to-timers avsluttende episode

Annonse

Det er likevel ikke helt slutt for Timeless. En avsluttende episode på to timer er bestilt for å gi serien en verdig avslutning.

Nok en helomvending! NBC har bestemt seg for å gi Timeless en verdig avslutning i med en to-timers episode. Serien ble kansellert i juni.

Dette er andre gang serien bringes tilbake, den ble også kansellert i 2017 før NBC ombestemte seg etter noen dagers betenkningstid.

Sony, som produserte serien, forsøkte å finne et nytt hjem til serien uten å lykkes.

 

Takker fansen

– Vi er begeistret for muligheten til å ta skipet ut på en siste tur og få avsluttet vår historie. Studioet, nettverket, rollebesetningen og mannskapet gjør det kun av en grunn: Fansen. Fordi de fortjener det. Fordi fansen gjorde dette mulig og vi takker de for deres lidenskap, støtte og helikoptre. Så? Ønsker dere Rufus tilbake eller hva?, skriver seriens skapere Shawn Ryan og Eric Kripke i en uttalelse.

Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić og øvrige skuespiller vil alle være med i episodene.

[td_block_11 custom_title=»SERIENYTT MØTTE ABIGAIL SPENCER» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»48279″ limit=»2″ tdc_css=»»]

 

Episoden er foreløpig ikke gitt et sendetidspunkt, men ifølge NBC blir det i ferietiden.

I Norge sendes ferske episoder av Timeless på Viaplay. Serien er også tilgjengelig på Netflix, som gjør episodene tilgjengelig et års tid etter at de er sendt på Viaplay.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X