Nightflyers: Netflix har sikret seg serien basert på George R.R. Martin-boken

Se trailer og bildegalleri til den nye spenningsserien.

Annonse

Sci-fi dramaet Nightflyers kommer på Netflix. Serien er basert på boken til Game of Thrones-forfatter George R.R. Martin.

Det er Syfy som står bak serien, kanalen som også ga oss Battlestar Galactica og The Expanse. Kanalen vil vise serien i USA mens Netflix i en pressemelding bekrefter at de viser serien i resten av verden.

Boken ‘Nightflyers’ ble publisert i 1980. I 1987 kom en skrekkfilm basert på boken, produsert av Robert Jaffe. Han er også involvert i TV-serien.

George R.R. Martin vil ikke være involvert i produksjonen av serien, hans avtale med HBO forhindrer han fra å skrive for andre kanaler.

Innspillingen er gjort i Irland. Premiere blir i løpet av 2019.

FOR ABONNENTER: Få oversikt over alt som kommer

 

Pressemelding fra Netflix:

«I Nightflyers følger vi åtte kontroversielle forskere og en person med telepatiske evner som om bord på The Nighflyer – et skip med et lite mannskap og en tilbaketrukket kaptein – begir seg ut på en ekspedisjon til kanten av vårt solsystem i håp om å få kontakt med utenomjordisk liv. Men i det skremmende og voldelige hendelser oppstår, skapes det mistillit blant passasjerene – og overlevelse viser seg å bli vanskeligere enn de hadde trodd.
 
Nightflyers er basert på novellen skrevet av George R. R. Martin, som også fungerer som eksekutiv produsent, og er produsert av Universal Cable Productions og co-produsert av Netflix. Jeff Buhler skrev tilpasningen for tv, og er showrunner og eksekutiv produsent. Brian Nelson, Mike Cahill og Andrew McCarthy fungerer som eksekutive produsenter. Gene Klein, David Bartis og Doug Liman fra Hypnotic; Alison Rosenzweig og Michael Gaeta ved Gaeta Rosenzweig Films; og Lloyd Ivan Miller og Alice P. Neuhauser fra Lloyd Ivan Miller Productions fungerer også som eksekutive produsenter.
 
Gretchen Mol (“Boardwalk Empire”) spiller rollen som Dr. Agatha Matheson sammen med Eoin Macken (“The Night Shift”) som Karl D’Branin, David Ajala (“Fast & Furious 6”) som Roy Eris, Sam Strike (“EastEnders”) som Thale, Maya Eshet (“Teen Wolf”) som Lommie, Angus Sampson (“Fargo”) som Rowan, Jodie Turner-Smith (“The Last Ship”) som Melantha Jhirl og Brían F. O’Byrne (“Million Dollar Baby”) som Auggie.»

 

Trailer

 

Bildegalleri

 

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredato og mer

Nightflyers kommer i 2019 på Netflix. Foto: Netflix

Nightflyers

I Nightflyers følger vi åtte kontroversielle forskere og en person med telepatiske evner som ombord på The Nighflyer. De begir seg ut på en ekspedisjon til kanten av vårt solsystem i håp om å få kontakt med utenomjordisk liv.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X