Netflix-originalen Bojack Horseman kommer til Comedy Central. Andre originaler du før kun fant på Netflix kan også ende opp på TV-skjermen. 

Tiden hvor serier produsert for Netflix er eksklusiv for tjenesten er over. Comedy Central har sikret seg de eksklusive lineær-rettighetene til de fire første sesongene av Bojack Horseman.

LES OGSÅ

Bojack Horseman

Bojack Horseman sesong 5 kommer 14. september på Netflix

Netflix har, via Bojack Horsemans Twitter-konto, avslørt at ny sesong blir tilgjengelig 14. september på strømmetjenesten. 

 

Det er mulig fordi Netflix ikke produserer sitt eget innhold, de kjøper eksklusive distribusjonsrettigheter til serier fra produksjonsselskap. Avtaler gjort i 2013 og 2014 hadde andre rammevilkår som ga produksjonsselskap mulighet til å selge lineær-rettighetene etter en gitt tid.

Dette vinduet er nå over for Bojack Horseman og Comedy Central var raskt frempå og sikret seg reprisesendinger av serien. Den amerikanske kanalen kom til Norge i 2015. I skrivende stund er det uvisst om serien også dukker opp på norske skjermer.

Annonse

Lignende avtaler kan bli en realitet for serier som House of Cards og Orange is The New Black ifølge Vulture. Forutsatt at kanaler kjøper rettighetene.

Serier fra de siste par årene vil forbli eksklusivt på Netflix så lenge tjenesten ønsker og betaler for det, grunnet nyere avtaler som ikke gir produksjonsselskap lignende muligheter som i tilfellet med Bojack Horseman.

Comedy Central vil begynne å sende Bojack Horseman fra 26. september 2018. Dette inkluderer ikke den nye sesongen, som Netflix fortsatt har rettighetene til. Netflix har også strømme-rettighetene til tidligere sesonger.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredato og mer

Bojack Horseman

Hesten BoJack Horseman er fortapt i et hav av selvstendighet og sprit. Den en gang så kjente skuespilleren bestemmer seg for å gjøre comeback.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer