Jason Momoa blir stjernen i ny Apple-storsatsing

Del nyheten

Apple satser friskt på TV-serier og har sikret seg Game of Thrones-stjernen til fremtidsdramaet See

See beskrives som en episk verdensbyggende historie satt til fremtiden. Den er Apples forsøk på en serie med et rikt univers å bygge på i likhet med HBOs Game of Thrones og Amazon-serien The Expanse.

Det er ingen ringere enn Peaky Blinders-produsent og skaper Steven Knight som har ansvaret for serien, som det i første omgang vil bli produsert åtte episoder av. Francis Lawrence (The Hunger Games) regisserer første episode.

Ifølge TVLine spiller Momoa rollefiguren Baba Voss, en fryktløs kriger og forsvarer. Deadline kan videre avsløre at handlingen er satt til en fremtid hvor menneskerasen har mistet evnen til å se, noe som har medført at samfunnet har funnet nye måter å fungere på. Det blir rabalder når tvillinger blir født med evnen til å se.

Jason Momoa ble først kjent i Stargate Atlantis, før han for alvor ble kjent for seriefrelste som den ikoniske Khal Drogo i Game of Thrones. Han spiller Aquaman i DC-filmuniverset og har hovedrollen i Netflix-dramaet Frontier, som for øvrig er fornyet for en tredje sesong.

Om ikke det er nok har skuespilleren også signert for Just Cause-filmserien.

Det blir travle tider fremover for stjernen, som også har rukket å prøve seg som regissør (2014-filmen Road to Paloma).

For Apple er dette kun en av flere serier på vei. Selskapet har som mål å gi Google-eide Youtube, Netflix, Amazon og Hulu kamp om strømmekundene og investerer derfor milliarder i originalinnhold.

| Ønsker du oversikt over alle kommende serier? Serienytt-abonnenter finner en slik oversikt her. 

Annonse